Senarai Item dan Harga Youth Shaklee Malaysia

Senarai Harga Youth Shaklee

Pada 1 Mac 2018 yang lalu, secara rasminya pelancaran Youth Skincare untuk pasaran Malaysia. Sebelum ini, Youth Shaklee telah dilancarkan di negara-negara lain seperti U.S, Mexico dan China – kebanyakan stok habis seawal ia dilancarkan. Di Malaysia pun rupanya situasi agak sama. Batch Youth Shaklee yang pertama berjumlah 400 set telah licin dibeli dalam tempoh 3 hari pelancaran saja! Bikin fenomena betul kan Youth Skincare ni 😉 Jadi, saya mahu kongsikan apakah item-item yang ada di dalam set jagaan kulit Youth ini. Senarai Harga Youth Shaklee Malaysia turut akan didedahkan. Teruskan membaca.

6 Item Beserta Harga Youth Shaklee

Tak tumbuh tak melata, tak sungguh orang tak kata.

Bagi skincare ini pula, harga Youth Shaklee memang boleh tahan juga mahalnya. Jadi, apa yang membuatkan ia laku keras seawal 3 hari pelancaran?

Mari saya kenalkan dengan 6 item yang ada di dalam Youth Skincare ini dahulu.

1. Luminous Gel Oil Cleanser

harga youth shaklee

Pembersih muka ini mempunyai kebaikan 3 dalam 1. Selain mencuci wajah, ia juga memberi nutrient kepada kulit dan bertindak menghaluskan kulit pemakai. Tiada kandungan sabun dan memiliki pH seimbang.

2. Perfecting Skin Toner

harga youth shaklee

Berfungsi menghidrat dan membekal nutrisi kepada kulit. Ia juga membersihkan sel kulit mati yang membuatkan wajah menjadi kusam. Kulit akan tampil lebih bersih dan berseri.

3. Age Defense Moisturizer SPF 50

harga youth shaklee

Melembapkan kulit beserta manfaat perlindungan UV untuk melindungi kulit daripada bahaya sinaran matahari yang menjadi punca kepada masalah jeragat, pigmentasi dan paling teruk risiko kanser kulit. Penampilan kulit akan menjadi lebih baik dan kuasa pelembapan dan perlindungan ini.

4. Youth Activating Serum

harga youth shaklee

Serum adalah antara item yang sangat premium di dalam pemulihan dan kecantikan kulit. Serum Youth Shaklee ini memiliki sehingga 10 kali ganda bahan aktif untuk menggalakkan penghasilan sel kulit baru. Ia juga menggalakkan penghasilan kolagen yang membuat kulit Nampak tegang, lembut dan muda berseri.

5. Advanced Renewal Night Cream

harga youth shaklee

Malam adalah masa terbaik kulit berehat dan regenerate untuk pemulihan. Penggunaan Night Cream menjadi penggalak kepada penghasilan sel kulit baru yang lebih sihat. Ia juga merangsang penghasilan kolagen dan elastin. Kulit jadi lebih muda, licin dan cerah.

6. Radiance C+E

harga youth shaklee

Kebaikan vitamin C dan E untuk kesihatan dan kecantikan kulit memang tidak asing lagi. Ia membantu untuk menegang, mencerah dan mengurangkan pigmentasi pada kulit si pemakai. Selain melicinkan tekstur kulit yang kasar, ia juga membantu memperbaiki tona kulit.

Set Penuh: Harga Youth Shaklee

Berikut ialah jumlah harga Youth Shaklee untuk kesemua 6 item lengkap.

>>> RM 1675.00 <<<

Agak mahal ya? Memang. Memang diakui harga Youth Shaklee agak mahal, namun ia sangat baik dengan pakej nutrisi kulit dan teknologi anti-penuaan yang ada di dalamnya. SKII dan produk jagaan kulit KIEHL’s juga mahal, kerana ia adalah produk jagaan kulit yang premium dengan kebaikan masing-masing.

Berlainan dengan Youth, ia 100% vegan iaitu berasaskan tumbuh-tumbuhan semulajadi. Ia organik, dijamin selamat malah dijamin 100% berkesan oleh pihak Shaklee sendiri! Harga yang mahal tetapi dibalas dengan keberkesanan yang hebat, semestinya satu pelaburan yang sentiasa berbaloi  😎

Bagaimana Membeli Youth Shaklee dengan Harga Lebih Murah?

Ada caranya!

1. Promosi

Beli Youth Shaklee ketika promosi pelancaran sedang berlangsung sekarang. Anda akan jimat lebih! Siap dengan FREE GIFT lagi tau 🙂

>>> Klik PROMOSI TERKINI YOUTH 2018 <<<

2. Mendaftar Ahli Shaklee

Shaklee memberi kelebihan kepada ahlinya yang berdaftar untuk membeli produk dengan harga yang lebih murah sebagai kelebihan dan penghargaan terhadap pelanggan. Yuran menjadi ahli Shaklee adalah RM 65 (0% gst).

Tetapi.

Dengan pembelian set Youth Skincare, iaitu Full Set atau Starter Set keahlian Shaklee adalah PERCUMA! Anda JIMAT lagi 😉

Bonus yang paling best ialah anda dapat membeli dengan harga yang jauh lebih murah berbanding di PROMOSI di atas! Cukup berbaloi-baloi kan?

Memandangkan harga ahli untuk semua produk Shaklee tidak dibenarkan untuk dipaparkan pada umum, anda boleh dapatkan details harga ahli untuk Youth Skincare daripada saya sahaja selaku Wakil Pengedar anda. Klik button di bawah sebagai tanda anda ingin tahu harga Youth Shaklee selepas menjadi ahli. Saya akan berikan details kepada anda dan menjawab pertanyaan anda jika ada.

>>> YA, SAYA MAHU TAHU HARGA AHLI YOUTH SKINCARE ! <<<

Baca Seterusnya: Testimoni Youth Shaklee Malaysia – Before anda After


Posted

in

by

Tags:

Comments

39 responses to “Senarai Item dan Harga Youth Shaklee Malaysia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *