Month: June 2018

  • Produk untuk Kelemumur Yang Berkesan – Telah Terbukti Menyihatkan Rambut Melalui Ujian Klinikal

    Memahami Kelemumur Masalah kelemumur memang buatkan kita rasa rimas. Kadang-kadang sengaja elak memakai pakaian berwarna hitam atau gelap supaya kelemumur tak berterabur atas bahu betul tak? Gatal kepala usah cakaplah. Yang perempuan kalau bertudung tu memang rasa merenyam aje atas kepala kan. Terfikir tak nak cari produk untuk kelemumur yang berkesan untuk selesaikan masalah anda […]

  • Suplemen Tenaga Terbaik Untuk Anda Kekal Cergas Sepanjang Hari

    Pengenalan Masa bulan puasa yang lepas, saya menerima seorang pelanggan wanita yang mencari suplemen tenaga terbaik daripada brand Shaklee. Katanya dia rasa agak letih dalam berpuasa ni, nak-nak pula banyak betul tempahan kuih raya yang beliau terima. Saya pun cadangkan 2 jenis suplemen tenaga terbaik Shaklee yang boleh membantu, iaitu Performance Drink dan CoQ Trol […]

  • Cara Hilangkan Mengantuk Di Siang Hari | Tingkatkan Prestasi Anda!

    Masih Mengantuk Walau Sudah Tidur 8 Jam Sehari Selalu mengantuk masa tengah kerja di siang hari? Ia satu petanda yang tak bagus tu. Lebih-lebih lagi untuk prestasi kerja kita dan tanggapan boss. Apa nak buat? Sekurang-kurangnya marilah ikhtiarkan cara hilangkan mengantuk anda tu! Punca Kerap Mengantuk Selalu orang kata ubat mengantuk ni tidurlah. Tapi jika […]

  • Cara Kecutkan Bengkak Tonsil Supaya Dapat Elak Pembedahan

    Apa Itu Tonsil Cara Kecutkan Bengkak Tonsil | Tonsil ni sebenarnya adalah salah satu komponen pertahanan badan kita dari penyakit. Biasanya orang kaitkan sel darah putih dengan keimunan badan kan, tapi harus diketahui juga yang sistem limfa pun ada kaitan dalam pertahanan badan ni. Dan tonsil adalah nodus limfa yang terletak dalam tekak kita. Tonsil […]