Month: December 2018

  • Suplemen Untuk Gout Bantu Pesakit Ini Semakin Pulih Dan Cergas

    Sekian banyak mencuba segala produk di pasaran, akhirnya si isteri jumpa juga suplemen untuk gout yang berkesan buat si suami! Alhamdulillah, keadaan sakit gout suami nampak makin pulih dan membaik.  🙂 Tonton video di bawah ini untuk cerita penuh si isteri, Puan Asfa Norain Masri tentang keadaan gout suami beliau. Suplemen Untuk Gout Suplemen adalah […]

  • Petua Hilangkan Sakit Gout | Elak Derita Dengan Amal 5 Perkara Ini

    Gout adalah penyakit radang sendi (arthritis) yang menyebabkan sendi menjadi bengkak dan sakit kerana berlaku keradangan. Sakitnya bukan biasa-biasa, memang derita amat! Saya kongsikan 5 petua hilangkan sakit gout yang boleh dilakukan sebelum dan semasa ia menyerang. Teruskan membaca untuk tips yang ringkas ini. 5 Petua Hilangkan Sakit Gout Yang Berkesan 1. Makan Ubat Mengikut […]

  • Kami Nak Kurangkan Silau Mata, Dapat Bonus Power Rabun Pun Turun Sekali!

    Kalau memandu di waktu malam, paling tak selesa bila kena silau lampu kan. Sebab tu ada sesetengah orang yang sanggup tak keluar rumah bila malam hehe. Tapi syukur ada cara untuk kurangkan silau mata ni rupanya! Ini komen beberapa orang tentang masalah silau mata mereka yang semakin berkurang!   Eh bagaimana mereka melakukan ini? Sebelum […]

  • Set Migrain Shaklee Membantu Hidup Lebih Ceria Dan Punya Banyak Masa!

    Migrain memang menyakitkan. Kadang sakit berjam-jam tapi boleh melarat juga berhari-hari kalau tak segera mengambil painkiller. Aduh memang siksa! Mungkin tiba masanya untuk anda cuba Set Migrain Shaklee untuk segera bebas dari serangan migrain! Kalau migrain menyerang alamatnya satu kerja pun susah nak dibuat. Asyik layan kepala yang sakit dan berat betul tak. Macam customer […]

  • 5 Cara Hilangkan Migrain Tanpa Ubat | Petua Semulajadi Wajib Cuba

    Migrain Teruk Sampai Hantuk Kepala Migrain, bukan sakit kepala biasa-biasa. Sakit boleh berlanjutan sehingga berjam atau berhari lamanya jika dibiar tanpa makan ubat. Jadi ada ke cara hilangkan migrain yang lebih baik dari hanya bergantung pada panadol dan ponstan? Mari saya kongsikan. 5 Cara Hilangkan Migrain 1. Habbatus Sauda Habbatus sauda atau jintan hitam ada […]

  • Produk Untuk Melicinkan Kulit Muka | Kepuasan Pelanggan Buktikan Ia Berkesan!

    Dalam artikel lepas, saya ada bincangkan tentang cara melicinkan kulit muka yang diolah daripada saranan dermatologist, Dr. David. Namun 3 cara ini memerlukan usaha yang konsisten dan memakan masa yang panjang untuk melihat kesannya. Ia adalah usaha yang berpanjangan untuk menjaga kulit kita bukan untuk tujuan licin semata, tetapi supaya kekal sihat juga. Jadi, kali […]

  • 3 Cara Melicinkan Kulit Muka Biar Seperti Telur Dikupas! Apa Nasihat Dari Dermatologist?

    Bila tengok drama atau scroll News Feed di Facebook, korang pernah tak rasa jealous bila nampak kulit wajah kawan-kawan atau pelakon drama tu halus mulus je? Haa kulit licin bagai dikupas telur orang kata. Kalau saya mesti la jealous, haha. Dan selalu terfikir juga bagaimana cara melicinkan kulit yang diorang praktikkan ye. Penampilan kulit licin […]

  • Rahsia Kulit Cantik dengan Kos Yang Rendah – Kami Setia Dengan Satu Ni je

    Nak kulit cantik berseri semesti idaman para gadis, walhal lelaki pun tak terkecuali. Cuma selalunya nak maintain cantik ni memakan belanja yang mahal. Yelah, mana dengan facial lagi, rawatan kulit, kos skincare, kosmetik dan lain-lain. Eh tak ada ke rahsia kulit cantik yang low cost? Huhu – mungkin ini antara keluhan korang. Well, betul ke […]

  • Pengalaman Jerawat Batu dan Bagaimana Saya Menyelesaikannya

    Selama ni asyik baca pengalaman jerawat batu orang lain aje sebenarnya di online, tapi kali ni tergerak hati pula saya nak berkongsi tentang pengalaman jerawat batu sendiri. Saya harap tulisan ini akan membantu sesiapa saja yang menghadapi masalah sama seperti saya sedikit masa dahulu. Tulisan ini sekaligus menjawab pertanyaan dari beberapa prospek saya sebelum ini […]