Suplemen Untuk Gout Bantu Pesakit Ini Semakin Pulih Dan Cergas

Sekian banyak mencuba segala produk di pasaran, akhirnya si isteri jumpa juga suplemen untuk gout yang berkesan buat si suami!

Alhamdulillah, keadaan sakit gout suami nampak makin pulih dan membaik.  🙂

Tonton video di bawah ini untuk cerita penuh si isteri, Puan Asfa Norain Masri tentang keadaan gout suami beliau.

Suplemen Untuk Gout

Suplemen adalah suplemen, jangan anggap ia sebagai ubat ye. Menyedari ini, maka ubat doktor jangan ditinggalkan. Suplemen pula fungsinya untuk mencukupkan nutrisi badan yang berkaitan dengan masalah gout ni, supaya badan makin sihat dan dapat pulih secara semulajadi.

Kandungan Set Gout Shaklee

Terdapat 4 item dalam Set suplemen untuk gout ni. Saya ringkaskan seperti di bawah.

suplemen untuk gout

1. Vivix

Vivix mengandungi khasiat resveratrol dan polifenol 4 tumbuhan terpilih, iaitu bahan anti-oksidan yang melindungi sel badan daripada kerosakan akibat radikel bebas.

Ia akan menggalakkan kesihatan sel-sel badan pengguna dan menyokong kesihatan secara menyeluruh termasuk sendi.

Selain mengekalkan kesihatan, resveratrol berkhasiat dalam membantu membaiki fungsi sel dari asas DNA-nya. Fungsi sel akan semakin pulih dari masa ke masa.

2. Omega Guard

Bengkak pada gout adalah kerana keradangan. Mengambil khasiat minyak ikan Omega 3 dari suplemen ini membantu mengurangkan keradangan dan bengkak. Sakit gout juga dapat dikurangkan.

Selain itu, ia baik untuk memelihara kesihatan dan kelinciran fungsi sendi.

3. Alfalfa Complex

Kebaikan tumbuhan Alfalfa dapat menguraikan asid urik pada sendi yang menyebabkan gout berlaku. Ini membantu asid urik disingkirkan dari badan dengan lebih berkesan. Oleh itu, pengumpulan kristal urate boleh dikurangkan dengan pengambilan yang konsisten.

Alfalfa juga kaya dengan serat, iaitu jenis makanan yang sangat digalakkan nutritionist untuk pesakit gout untuk mengurangkan asid urik secara semulajadi.

Oleh kerana ia membantu detoks badan (termasuk asid urik dalam kes gout), ini juga bermakna Alfalfa memberi kesan dalam hal kuruskan badan. Sel lemak pada badan berkurang dan paras asid urik juga akan berkurang kerana metabolisme sel lemak sebenarnya banyak menyumbang kepada asid urik dalam badan.

4. Performance Drink

Asalnya Performance Drink atau singkatannya PD ini adalah bertujuan sebagai minuman tenaga, tetapi ia juga boleh membantu masalah gout.

Kebaikan PD ialah dapat mengekalkan bendalir badan yang seimbang untuk pengamalnya. Pesakit gout memang perlu kesimbangan ini supaya metabolisme badan berjalan baik dan penyingkiran bahan kumuh asid urik ke luar badan menjadi lancar.

Selain meminum air masak yang banyak, PD adalah pilihan yang dapat membantu.

Satu Set Gout Shaklee lengkap ini berharga RM754.50 sahaja termasuk kos penghantara n seluruh Malaysia, Sabah dan Sarawak.

Klik button di bawah untuk membeli secara online menggunakan kad kredit atau kad debit Visa / Master anda.

Selepas pembelian, jangan lupa untuk menghubungi saya bagi panduan memakan set ini. Jangan segan-segan kerana ini hak anda untuk mendapat after sale service dari pengedar Shaklee bertanggungjawab.

Jika anda mahu lebih penjimatan, boleh hubungi saya untuk satu tawaran istimewa. Saya akan beritahu anda personally bagi yang menghubungi 😉

Lagi Cerita Keadaan Gout Semakin Baik

suplemen untuk gout
“Alhamdulillah takde lagi gout menjengah..”
suplemen untuk gout
“..tiada lagi gout, tiada lagi bengkak-bengkak dan kembali cergas.”
suplemen untuk gout
“Sudah lurus berjalan, boleh lari-lari dan driving.”
suplemen untuk gout
“Alhamdulillah, ini tahun pertama dia tak sakit (gout) masa Ramadhan..”

Saya Mahu Beli Sekarang

And sedia dibantu dengan Set Gout Shaklee ini? Dapatkan suplemen untuk gout di atas hari ini juga – semoga ikhtiar ini dapat menambahbaik keadaan gout anda atau pun orang yang tersayang.

Dapatkan Set Gout Shaklee ini dengan menghubungi saya selaku Pengedar Sah Shaklee, Zaleha di talian 011-3619 8300 (klik untuk WhatsApp saya) atau boleh buat belian online di laman Shopping Cart Shaklee (klik sini) menggunakan kad debit atau kredit. Selepas belian, jangan lupa untuk hubungi saya semula supaya saya boleh consult anda tentang cara pemakanan suplemen yang betul dan berkesan okay.


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Suplemen Untuk Gout Bantu Pesakit Ini Semakin Pulih Dan Cergas”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *