Tips Untuk Ikhtiar Hamil | Minuman Vivix Menyokong Kesihatan Dalaman Untuk Peluang Hamil Yang Cerah

Menjadi wanita sangat istimewa. Salah satu sebabnya ialah kerana wanita mempunyai pelbagai gelaran. Sebelum kahwin digelar anak dara, bila kahwin dipanggil isteri dan kemudian bila ada anak dipanggil pula seorang ibu. Tetapi jangan tak tahu ya mungkin ada antara isteri-isteri yang sedang memendam hati kerana walau sekian lama mendirikan rumahtangga, masih belum ada tanda-tanda mengandung. Pelbagai ikhtiar hamil mungkin sudah dibuat, tapi apakan daya rezeki anak belum juga kunjung tiba.

Sabar ya isteri-isteri yang diuji dengan tertundanya kehadiran cahaya mata.

Yang penting, tolong jangan berputus asa. Jangan sekali-kali.

Selagi ada peluang, selagi itu hendaknya kita berikhtiar okay?

Kali ini saya mahu kongsikan tentang satu tips ikhtiar hamil yang boleh bakal-bakal ibu (insya-Allah) cuba ya.

Orang kata kalau sudah setahun berkahwin tapi belum juga dapat zuriat, pasangan suami isteri sudah perlu risau. Masuk 2 tahun perkahwinan belum juga ada berita baik, maka pasangan tersebut dinasihatkan untuk berjumpa doktor untuk mengesahkan apa-apa masalah kesihatan yang bersangkut dengan kesuburan.

Abang, kakak. Jangan kecil hati ya kalau perlu berjumpa doktor tu. Ia bukan nak kata abang kakak tak subur atau apa, tapi ia adalah ihktiar hamil yang penting supaya apa-apa masalah yang menghalang si isteri mengandung dapat diketahui awal, jadi lagi cepatlah peluang dapat anak tu tiba!

Kalau tempoh perkahwinan sudah melewati 2 tahun, cepat-cepatlah buat check up ya! Jangan segan. Apa-apa pun semoga ia dinilai sebagai usaha pasangan yang bersungguh-sungguh untuk dapatkan zuriat, jadi Tuhan akan kabulkan hasrat tersebut secepat mungkin, insya-Allah!

Sudah Jumpa Doktor & Segalanya Normal

Apa nak buat bila lepas buat check up dengan doktor, doktor kata tahap kesuburan kedua-dua pasangan suami dan isteri adalah normal?

Ha, di sini apa yang boleh diperbaiki untuk ikhtiar hamil yang cerah ialah salah satunya bab pemakanan. Ubahlah gaya pemakanan, biar semuanya yang sihat-sihat dan seimbang belaka okay?

Jadi, saya mahu kenalkan satu minuman kesihatan yang bagus dan berkhasiat sebagai salah satu ikhtiar hamil yang berkesan, mudahan.

Minuman kesihatan tersebut namanya Vivix, daripada jenama Shaklee.

Ikhtiar Hamil Dengan Vivix Shaklee

Sebelum saya huraikan lanjut, nah teliti dahulu 3 testimoni di bawah.

Ia adalah testimoni pengguna Vivix Shaklee sebelum ini. Mereka yang dengan izin Allah, telah hamil! Alhamdulillah!

ikhtiar hamil

ikhtiar hamil

ikhtiar hamil

Bagaimana Vivix Shaklee Meningkatkan Peluang Hamil?

Minuman kesihatan Vivix adalah ramuan botani yang kaya dengan anti-oksidan.

Anti-oksidan melindungi sel-sel badan daripada kerosakan.

Dari segi kesuburan, sel-sel badan yang rosak akibat serangan radikel bebas iaitu bahan yang toksid kepada sel akan membantutkan perkembangan janin yang terbentuk. Akan berlaku risiko janin tidak terbentuk sama sekali atau keguguran atau kecacatan janin. Bahaya!

Anti-oksidan dalam Vivix Shaklee dapat melindungi kerosakan sel-sel dalam badan. Maka, kesihatan dalam suami dan isteri menjadi optimum. Peluang hamil akan menjadi lebih cerah. DNA sihat, sel badan sihat maka kesuburan suami isteri akan meningkat! Peluang hamil menjadi semakin cerah.

Oh ya, Vivix boleh diamalkan oleh kedua-dua suami dan isteri ya. Jangan berputus asa dalam ikhtiar hamil ya.

Lagi Testimoni

Lihat lagi testimoni-testimoni pengguna lain. Alhamdulillah, mereka juga dapat berita gembira kehadiran zuriat asbab pengambilan Vivix.

Well, manusia berusaha Allah jua yang memberi rezeki kepada siapa yang ia kehendaki..

ikhtiar hamil

ikhtiar hamil

ikhtiar hamil

ikhtiar hamil

Dapatkan Vivix Untuk Ikhtiar Hamil Anda

Anda sedang ikhtiar hamil? Jangan lepaskan apa-apa pun tips untuk ikhtiar hamil termasuk Vivix Shaklee ini! Dapatkan Vivix sekarang.

Ada 3 cara untuk mendapatkan Vivix Shaklee, iaitu:

  1. Hubungi saya secara panggilan, sms atau WhatsApp di talian 011-3619 8300.
  2. Beli online di laman e-Shopping Shaklee. Klik untuk ke laman tempaha —> e-Shopping Shaklee Vivix
  3. Hadir ke mana-mana cawangan atau HQ Shaklee dan beli terus di kaunter (Walk In). Semak alamat cawangan Shaklee berdekatan anda di sini: Alamat Home Office dan Cawangan Shaklee.  [Offer! Dapatkan Diskaun Harga Semasa Membeli Secara Walk in di Cawangan Shaklee: Terima Tawaran? Klik Sini]

Akhir kata, saya doakan semua wanita yang sedang TTC (trying to conceive) akan dikurniakan rezeki anak masing-masing secepatnya!

Tapi ingat, jangan duduk dan berdoa saja ya. Mesti ikhtiarkan sehabis daya untuk cepat hamil.

Usaha adalah sunnatullah untuk berjaya, manakala doa adalah untuk meminta dan bertawakal sesudah berusaha. Jadi, usaha dan doa hendaklah seiring sejalan.

 

Baca Lagi: Set Vitamin Kesuburan Untuk Lelaki


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *