4 Cara Vivix Berfungsi Memperbaiki Kesihatan Pengguna

Vivix adalah suplemen jenama Shaklee yang istimewa. Melihat botolnya, mungkin ramai yang menganggap ia adalah jus? Oh, itu salah sama sekali.

Vivix adalah pati anti-oksidan dari kumpulan resveratrol. Resveratrol adalah kumpulan anti-oksidan yang sangat berkuasa tinggi untuk melindungi sel-sel badan daripada kerosakan yang disebabkan radikel bebas.

Pelbagai kesan positif diterima oleh pengguna Vivix. Ramai yang mengakuinya berdasarkan testimoni-testimoni yang banyak di enjin carian web.

Di sini, kami kongsikan 4 cara Vivix berfungsi untuk memperbaiki kesihatan pengguna.

4 Cara Vivix Berfungsi Memelihara dan Meningkatkan Kesihatan

1. Melindungi sel

Kebanyakan orang tahu, fungsi anti-oksidan ialah dapat melindungi sel-sel badan daripada kerosakan akibat serangan radikel bebas. Maka begitu juga fungsi Vivix – dapat melindungi sel daripada kerosakan.

cara vivix berfungsi
Berita baiknya, kuasa perlindungan Vivix adalah berkali ganda lebih kuat berbanding anti-oksidan seperti vitamin C. Ya kerana di antara semua jenis anti-oksidan, resveratrol adalah yang paling tinggi kuasanya.

2. Menambah tenaga sel

Vivix melalui kajian, dapat meningkatkan bilangan mitokondria. Mitokondria ialah satu bahagian di dalam sel yang menjana tenaga bagi kegunaan sel-sel badan.

cara vivix berfungsi

Apabila bilangan mitokondria bertambah, tenaga sel juga bertambah. Sebab itu ramai pengguna memberi maklumbalas bahawa mereka rasa bertenaga selepas mengamalkan Vivix.

3. Memperbaiki sel rosak untuk pulih

Bukan sekadar melindungi, Vivix juga ada keupayaan untuk memperbaiki sel-sel yang telah rosak.

Ia juga menyokong replikasi sel yang lebih sihat dan supaya dapat berfungsi normal.

cara vivix berfungsi
Maka, badan pengguna akan merasa lebih sihat dari hari ke hari apabila konsisten mengamalkan Vivix.

4. Meningkatkan prestasi sel

Dalam suatu kajian makmal, didapati kandungan Vivix dapat mengaktifkan pengawalatur genetik untuk memperbaiki prestasi sel badan.

cara vivix berfungsi
Ia juga menghalang pembentukan protein AGE, iaitu bahan kimia yang menyebabkan penuaan sel. Penuaan sel pula bermaksud prestasi sel semakin lama akan semakin merosot.

Dengan ini, Vivix dapat melambatkan proses penuaan sel. Sel badan dapat bekerja lebih baik dengan prestasi yang meningkat.

Sebagai rumusan, kandungan Vivix adalah ramuan terpilih dengan khasiat resveratrol yang tinggi. Pembelian Vivix sememangnya akan berbaloi dengan kesan yang bakal pengguna rasai.

 

pengedar shaklee taiping cod shaklee taiping 1
Bagi yang berminat mendapatkan Vivix, boleh hubungi saya di talian 011-3619 8300 (Call / SMS / WhatsApp). Nikmati diskaun harga dan konsultasi percuma dengan setiap pembelian anda.


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “4 Cara Vivix Berfungsi Memperbaiki Kesihatan Pengguna”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *