Cara Hilangkan Batuk Berdarah Untuk Elak Risiko Lebih Buruk

Batuk berdarah adalah simptom yang kurang baik, menunjukkan badan seseorang mungkin terdedah kepada penyakit yang lebih berbahaya seperti tibi, radang paru-paru, bronkitis, salur darah pecah, jangkitan kulat atau lain-lain. Menurut portal MyHealth, batuk berdarah mungkin petanda untuk kebanyakan penyakit dari hal jangkitan kuman sehingga kanser. Bagi sesiapa yang mengalami, elok ikhtiarkan cara hilangkan batuk berdarah, mudah-mudahan terhindar dari risiko penyakit yang lebih buruk.

Di sini, kami ada 3 kisah. Mereka mengalami simptom batuk berdarah. Cara hilangkan batuk berdarah yang mereka semua ikhtiarkan ialah melalui pengambilan suplemen Vivix Shaklee.

Kisah 1: Kahak Berdarah Surut Selepas Beberapa Hari

Beliau sakit dada akibat batuk yang berpanjangan. Batuk pula diikuti dengan kahak berdarah, memang merisaukan. Syukur, pengambil Vivix dalam beberapa hari sahaja membantu untuk meredakan kahak berdarah beliau.

cara hilangkan batuk berdarah

 

Kisah 2: Batuk Berpanjangan Reda Dalam Seminggu

Dikhuatiri dijangkiti penyakit tibi akibat batuk berpanjangan, beliau mendapatkan sebotol Vivix untuk dimakan konsisten. Akhirnya dalam tempoh seminggu, beliau lega dari batuk.

cara hilangkan batuk berdarah

 

Kisah 3: Batuk Kering Sudah Sebulan Lamanya

Batuk kering beliau sudah lama. Selama pengambilan Vivix, akhirnya keadaan beliau semakin baik dan tiada lagi batuk-batuk. Mungkin kerana faktor usia, tempoh pemulihan mengambil lebih masa. Tapi apa-apa pun, segalanya sudah baik asbab pengambilan suplemen Vivix.

cara hilangkan batuk berdarah

Ada antara pembaca yang mengalami batuk berdarah atau batuk berpanjangan? Cubalah Vivix, mudahan membantu anda juga.

Bagi sesiapa yang berminat untuk mendapatkan Vivix, boleh hubungi saya di talian 011-3619 8300 (Call / SMS / WhatsApp). Nikmati diskaun harga dan konsultasi percuma untuk setiap belian anda.

Baca Lagi: Fungsi dan Kebaikan Vivix


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *