Cara Hilangkan Sakit Lutut Supaya Mudah Ibadah dan Beraktiviti

Sakit lutut biasanya terjadi apabila seseorang meningkat usia. Cecair sendi pada lutut menjadi kering dan ini menyebabkan pergeseran antara sendi dan menyebabkan rasa sakit. Walaupun begitu, ada juga sakit lutut yang disebabkan oleh kecederaan.

Untuk anak-anak yang prihatin kepada orang tua semestinya tercari-cari cara hilangkan sakit lutut yang berkesan.

Bukan apa, tentu rasa kasihan pada ibubapa. Ibadah mereka terganggu. Bila nak solat, terpaksa sediakan kerusi kerana sakit lutut jika mahu turun sujud. Selain itu, mereka juga sukar menjalani rutin harian yang aktif seperti berjalan dan berkebun.

Ini beberapa testimoni mereka yang mengambil suplemen Vivix sebagai cara hilangkan sakit lutut kepada orang tersayang.

Sakit Lutut 1: Lutut Kembali Sihat

Belum habis sebotol, sakit lutut beliau sudah pulih. Tiada lagi rasa ngilu. Beliau mengakui Vivix telah membantu beliau mengatasi sakit lutut yang dialami.

cara hilangkan sakit lutut

 

Sakit Lutut 2: Suntikan Cecair Lutut Bertahan Lama

Teknologi perubatan kini, cara hilangkan sakit lutut antaranya ialah dengan mengambil suntikan cecair lutut. Cecair lutut ibarat pelincir pada sendi, ia akan mengurangkan rasa sakit sendi pada lutut dan pesakit dapat beraktiviti lebih cergas seperti menunaikan umrah.

Bagi ibu beliau, suntikan cecair lutut bertahan 3 tahun di mana suatu tempoh yang cukup lama. Menurut doktor yang merawat, biasanya cecair lutut hanya bertahan kira-kira setahun.

Rahsia ibu beliau ialah dengan mengamalkan suplemen Vivix bersama Collagen Powder.

Vivix membantu menambahbaik kesihatan sendi, manakala Collagen Powder meningkatkan kandungan kolagen pada tulang dan sendi beliau supaya cecair lutut dan sendi tidak cepat haus.

Diakui, mengambil suntikan cecair lutut lebih mahal kosnya berbanding pengambilan Vivx dan Collagen Powder. Jadi di samping perubatan, beliau dan ibunya sangat berpuashati dengan kedua-dua suplemen yang berkesan ini.

cara hilangkan sakit lutut

 

Sakit Lutut 3: Ibadah Lebih Lancar

Sebelum ini, pergerakan agak terbatas kerana sakit lutut seperti solat, naik turun tangga dan sebagainya. Pengambilan Vivix ternyata membantu mengurangkan sakit pengguna.

Bukan itu sahaja, berat badan pengguna juga turun. Badan juga terasa ringan dan cergas.

cara hilangkan sakit lutut

 

Sakit Lutut 4: Seminggu Sudah Boleh Rukuk

Ini pula maklumbalas ringkas pengguna. Kata beliau sudah dapat rukuk tanpa sakit lutut, padahal baru seminggu mengamalkan Vivix. Sungguh, kesannya cepat untuk beliau!

cara hilangkan sakit lutut

 

Untuk yang masih mencari cara hilangkan sakit lutut, mari cuba Vivix pula. Seperti pengalaman pengguna lepas, boleh dikatakan Vivix telah membantu masalah sakit lutut mereka ke arah perkembangan yang lebih baik. Vivix? Dapatkanlah satu!

Bagi sesiapa yang berminat untuk membeli Vivix, hubungi saya di talian 011-3619 8300 (Call / SMS / WhatsApp). Nikmati diskaun harga dan konsultasi percuma untuk setiap pembelian anda.

Baca Lagi: Set Vitamin Sakit Lutut Untuk Membantu Kurangkan Kesakitan Sendi


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Cara Hilangkan Sakit Lutut Supaya Mudah Ibadah dan Beraktiviti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *