Petua Mudah Buang Air Besar | Awas, Hindari Sembelit

Kalau sehari tak membuang air besar, badan rasa kurang sedap bukan. Inikan pula jika berhari-hari, bahkan seminggu. Awas, sembelit boleh memudaratkan kesihatan diri.

Pelbagai petua boleh dibuat untuk melegakan sembelit atau petua mudah buang air besar.

Di sini kami berkongsi petua mudah membuang air besar yang boleh dilakukan dengan ikhtiar suplemen.

Kesan 1: Seminggu Tidak Membuang

Seawal pengambilan Vivix kali pertama, pengguna telah dapat kesan yang baik iaitu dapat membuang air besar dengan lancar, 3 kali sehari. Ini mungkin kesan kerana sudah lama tidak membuang air besar, jadi ia keluar sekaligus.

petua mudah buang air besar

 

Kesan 2: Pembuangan Lancar dan Semakin Langsing

Pengguna ini juga mengakui pembuangan air besar sangat lancar. Badan pula rasa bertenaga. Selain itu, berlaku juga pengurangan berat kerana baju yang selalu dipakai juga terasa longgar.

petua mudah buang air besar

 

Kesan 3: Hari-Hari Membuang

Serasi dengan Vivix, pengguna ini pula akui pembuangan najis lancar setiap hari.

petua mudah buang air besar

 

Lama tidak membuang air besar tidak mengapa, tetapi kita takut jika hadapi sembelit ketika sesekali membuang air besar. Berak tidak lawas orang kata.

Namun, petua mudah membuang air besar melalui pengambilan Vivix ini sangatlah baik sebagai dorongan. Kesannya tidak terjadi sembelit, pembuangan juga amat lancar.

Bila membuang air besar setiap hari seperti sepatutnya, badan pengguna akan merasa lebih sihat kerana toksin telah dibuang dari badan. Badan menjadi lebih cergas dan sihat.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan Vivix, boleh hubungi saya di talian 011-3619 8300 (Call / SMS / WhatsApp). Nikmati diskaun harga dan konsultasi percuma untuk setiap pembelian Vivix anda.

Baca Tips Lagi: Cara Atasi Sembelit dan Bonus 3 Amalan Baik Untuk Jangka Panjang


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Petua Mudah Buang Air Besar | Awas, Hindari Sembelit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *