cara daftar ahli shaklee

Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Online | Mudahnya Klik Dan Terus Submit

Mengapa Perlu Jadi Ahli Shaklee?

Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Online | Biasanya kalau customer beli vitamin Shaklee dengan saya dan pembelian mereka lebih jimat kalau mendaftar ahli sekaligus, saya sentiasa akan cadangkan mereka untuk daftar terus. Sebab pertama supaya mereka dapat berjimat wang. Yang kedua bila jadi ahli Shaklee ni, dah dapat peluang beli vitamin dengan harga ahli yang jauh lebih murah (potongan 15 ke 25%) untuk masa-masa akan datang. Wah, untung sangatlah kan 😉

cara daftar ahli shaklee

Galakan menjadi Ahli Shaklee ni bukanlah kerana saya akan dapat komisyen daripada keahlian anda tu. Bukan sama sekali tau.

cara daftar ahli shaklee
Member Kit untuk setiap Ahli Shaklee yang dimuatkan dengan buku produk, panduan bisnes, senarai harga, risalah perbezaan Shaklee dan lain-lain.

Bagi yang belum tahu, yuran yang dikenakan apabila anda ingin mendaftar menjadi ahli shaklee ialah sebanyak RM65. Yuran ini dikenakan oleh syarikat Shaklee atas kos yang mereka tanggung untuk membekalkan anda dengan Member Kit. Pengedar Shaklee yang membantu anda untuk mendaftar ahli tidak akan dapat sebarang komisyen langsung daripada RM65 tersebut. Jelas kan 🙂

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

cara daftar ahli shaklee

  1. Dapat Beli Produk Shaklee dengan Harga Ahli (penjimatan 15 ke 25% daripada harga asal).
  2. Menerima rebat tunai terus ke akaun bank anda apabila mata belian terkumpul bulanan ialah 150 points ke atas.
  3. Menerima update terkini tentang promosi produk Shaklee setiap bulan
  4. Berpeluang menyertai program-program anjuran Shaklee seperti demo produk, preview, health talk dan lain-lain.
  5. Berpeluang menjana pendapatan melalui Shaklee bagi yang berminat. Untuk tujuan ini, saya nasihatkan anda mendaftar ahli di bawah Pengedar Shaklee yang benar-benar aktif berbisnes, kerana beliau akan menjadi Mentor anda. Nak pilih saya pun boleh, hehe 🙂

3 Cara Daftar Ahli Shaklee

Ada banyak cara sebenarnya untuk mendaftar sebagai Ahli Shaklee ni.

Yang pertama, anda boleh walk in terus ke mana-mana cawangan Shaklee berdekatan, dapatkan bantuan staf dan isi borang keahlian. Semasa mengisi borang apa yang anda perlukan ialah nama seorang penaja, iaitu sesiapa sahaja SID yang anda kenal. Anda boleh juga gunakan nama saya sebagai penaja anda jika anda tak kenal mana-mana SID ya. Gunakan maklumat berikut:

Nama Penaja: Zaleha Binti Mohamad Saidin
Shaklee ID: 1227002

Cara daftar Ahli Shaklee yang kedua ialah anda boleh temui mana-mana Pengedar Sah Shaklee dan minta mereka daftarkan anda. Berikan segala details peribadi anda dan follow up langkah-langkah seterusnya dari mereka.

Cara ketiga, ialah yang paling mudah dan cepat sekali! Daftarlah ahli Shaklee dengan hanya mengisi borang maklumat secara online sahaja. Anda tak perlu ke mana-mana atau deal dengan Pengedar Shaklee untuk menjadi ahli Shaklee.

Cara daftar ahli Shaklee secara online ni mudah sahaja. Apa yang perlu anda buat ialah, isi borang secara online, buat bayaran RM65 sebagai yuran keahlian (secara online banking atau CDM), tanda sebarang vitamin yang anda ingin beli bersama jika ada, buat bayaran tambahan, berikan butir bukti pembayaran dan submit sahaja borang anda. Ya, segalanya melalui online semata. Mudah kan 😉

Bagi yang mahu mendaftar ahli Shaklee secara online, bolehlah klik button di bawah untuk terus mengisi borang berkaitan:

cara daftar ahli shaklee

Daftarlah Ahli Shaklee Hari Ini!

Produk Shaklee telah bertahan melebihi 1 abad tau! Secara tepat ialah 103 tahun lamanya. Jenama Shaklee memang telah dikenali sebagai barisan produk berasaskan sumber semulajadi yang organik, selamat dan berkesan.

Rata-rata pengguna yang mencuba pertama kali sangat menyukai produk yang mereka makan atau guna. Seperti ramai customer saya sendiri yang membuat belian berulang! Jadi, dengan mencadangkan mereka supaya menjadi Ahli Shaklee, saya sangat gembira kerana mereka boleh nikmati harga vitamin Shaklee dengan lebih murah! Sangat berbaloi dengan hanya kos pendaftaran RM65 sahaja sebulan 😉

Anda pun suka dengan kesan hasil anda makan vitamin Shaklee anda tu, tapi belum jadi ahli Shaklee lagi? Eh rugi tu.. daftar sekarang ya! online je, klik-klik terus submit okay.

cara daftar ahli shaklee

 

Baca Seterusnya: Senarai Vitamin Shaklee Beserta Harga dan Fungsinya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge