produk anti penuaan terbaik 1

Senarai Item dan Harga Youth Shaklee Malaysia

Senarai Harga Youth Shaklee

Pada 1 Mac 2018 yang lalu, secara rasminya pelancaran Youth Skincare untuk pasaran Malaysia. Sebelum ini, Youth Shaklee telah dilancarkan di negara-negara lain seperti U.S, Mexico dan China – kebanyakan stok habis seawal ia dilancarkan. Di Malaysia pun rupanya situasi agak sama. Batch Youth Shaklee yang pertama berjumlah 400 set telah licin dibeli dalam tempoh 3 hari pelancaran saja! Bikin fenomena betul kan Youth Skincare ni πŸ˜‰ Jadi, saya mahu kongsikan apakah item-item yang ada di dalam set jagaan kulit Youth ini. Senarai Harga Youth Shaklee Malaysia turut akan didedahkan. Teruskan membaca.

6 Item Beserta Harga Youth Shaklee

Tak tumbuh tak melata, tak sungguh orang tak kata.

Bagi skincare ini pula, harga Youth Shaklee memang boleh tahan juga mahalnya. Jadi, apa yang membuatkan ia laku keras seawal 3 hari pelancaran?

Mari saya kenalkan dengan 6 item yang ada di dalam Youth Skincare ini dahulu.

1. Luminous Gel Oil Cleanser

harga youth shaklee

Pembersih muka ini mempunyai kebaikan 3 dalam 1. Selain mencuci wajah, ia juga memberi nutrient kepada kulit dan bertindak menghaluskan kulit pemakai. Tiada kandungan sabun dan memiliki pH seimbang.

2. Perfecting Skin Toner

harga youth shaklee

Berfungsi menghidrat dan membekal nutrisi kepada kulit. Ia juga membersihkan sel kulit mati yang membuatkan wajah menjadi kusam. Kulit akan tampil lebih bersih dan berseri.

3. Age Defense Moisturizer SPF 50

harga youth shaklee

Melembapkan kulit beserta manfaat perlindungan UV untuk melindungi kulit daripada bahaya sinaran matahari yang menjadi punca kepada masalah jeragat, pigmentasi dan paling teruk risiko kanser kulit. Penampilan kulit akan menjadi lebih baik dan kuasa pelembapan dan perlindungan ini.

4. Youth Activating Serum

harga youth shaklee

Serum adalah antara item yang sangat premium di dalam pemulihan dan kecantikan kulit. Serum Youth Shaklee ini memiliki sehingga 10 kali ganda bahan aktif untuk menggalakkan penghasilan sel kulit baru. Ia juga menggalakkan penghasilan kolagen yang membuat kulit Nampak tegang, lembut dan muda berseri.

5. Advanced Renewal Night Cream

harga youth shaklee

Malam adalah masa terbaik kulit berehat dan regenerate untuk pemulihan. Penggunaan Night Cream menjadi penggalak kepada penghasilan sel kulit baru yang lebih sihat. Ia juga merangsang penghasilan kolagen dan elastin. Kulit jadi lebih muda, licin dan cerah.

6. Radiance C+E

harga youth shaklee

Kebaikan vitamin C dan E untuk kesihatan dan kecantikan kulit memang tidak asing lagi. Ia membantu untuk menegang, mencerah dan mengurangkan pigmentasi pada kulit si pemakai. Selain melicinkan tekstur kulit yang kasar, ia juga membantu memperbaiki tona kulit.

Set Penuh: Harga Youth Shaklee

Berikut ialah jumlah harga Youth Shaklee untuk kesemua 6 item lengkap.

>>> RM 1775.51 <<<

Agak mahal ya? Memang. Memang diakui harga Youth Shaklee agak mahal, namun ia sangat baik dengan pakej nutrisi kulit dan teknologi anti-penuaan yang ada di dalamnya. SKII dan produk jagaan kulit KIEHL’s juga mahal, kerana ia adalah produk jagaan kulit yang premium dengan kebaikan masing-masing.

Berlainan dengan Youth, ia 100% vegan iaitu berasaskan tumbuh-tumbuhan semulajadi. Ia organik, dijamin selamat malah dijamin 100% berkesan oleh pihak Shaklee sendiri! Harga yang mahal tetapi dibalas dengan keberkesanan yang hebat, semestinya satu pelaburan yang sentiasa berbaloi  😎

Bagaimana Membeli Youth Shaklee dengan Harga Lebih Murah?

Ada caranya!

1. Promosi

Beli Youth Shaklee ketika promosi pelancaran sedang berlangsung sekarang, iaitu dari 1 hingga 31 Mac 2018 ini. Anda akan jimat cukup banyak! Siap dengan FREE GIFT lagi tau πŸ™‚

>>> KlikΒ PROMOSI YOUTH 1-31 MAC 2018 <<<

2. Mendaftar Ahli Shaklee

Shaklee memberi kelebihan kepada ahlinya yang berdaftar untuk membeli produk dengan harga yang lebih murah sebagai kelebihan dan penghargaan terhadap pelanggan. Yuran menjadi ahli Shaklee adalah RM 68.90.

Tetapi.

Dengan pembelian set Youth Skincare, iaitu Full Set atau Starter Set keahlian Shaklee adalah PERCUMA! Anda JIMAT lagi πŸ˜‰

Bonus yang paling best ialah anda dapat membeli dengan harga yang jauh lebih murah berbanding di PROMOSI di atas! Cukup berbaloi-baloi kan?

Memandangkan harga ahli untuk semua produk Shaklee tidak dibenarkan untuk dipaparkan pada umum, anda boleh dapatkan details harga ahli untuk Youth Skincare daripada saya sahaja selaku Wakil Pengedar anda. Klik button di bawah sebagai tanda anda ingin tahu harga Youth Shaklee selepas menjadi ahli. Saya akan berikan details kepada anda dan menjawab pertanyaan anda jika ada.

>>> YA, SAYA MAHU TAHU HARGA AHLI YOUTH SKINCARE ! <<<

Baca Seterusnya: Testimoni Youth Shaklee Malaysia – Before anda After

39 comments

  1. Boleh tahan jugak harga dia satu set..termenung jap SA tgok..harga seketul2 pun boleh telan air liur..tp kalau bagus why not kan..x pernah lagi guna skincare shaklee..biasa amik vitamin je

  2. Boleh tahan juga harga Luminous set ni. Tapi pasti harganya setanding denagn kesannya kan? Padanlah terus sold out. Kadang2 produk di luar tu yang mahal tak menjanjikan kesesuaian juga pada kulit. Produk dari Shaklee tentunya sah terbaik kan.

    1. Shaklee dah bertapak selama 103 tahun.. sangat experience dalam hasilkan suplemen dan produk yang natural, organik dan selamat. Yeah, semua terbaik dari Shaklee!

    1. Kajian klinikal Shaklee claims for 100% skin improvement tau. Siapa tepek, confirm kulit makin cantik dan look young πŸ˜‰

  3. i know this brand but never use before. However this is also one good brand that should try on for those who don’t have their own fix facial set. I have seen my friend using this and her face look great too.

    1. They suits for all skin types, so much recommended fo those who still searching for natural dan safe skincare πŸ˜‰

    1. Barang mahal setanding kualiti dan kesan memang terbaik. Kalau beli mahal tapi kesan tak memuaskan memang tak patut huhu..

  4. tak tau pulak yang shaklee ada keluarkan skincare. elok juga ada skincare Youth ni. Ramai cari skincare elok tapi tak taw nak suggest brand apa. mungkin uzu leh suggest youth pulak kan hehe

    1. The best product talks itself. Ramai yang puji2 Youth ni sampai admin sendiri pun terjebak..hihi beli juga la 1 set πŸ˜€

  5. Harga shaklee agak mahal, tapi berbaloi sangat beli. sebab semua produk ni ada kajian sains yang terperinci dan terbukti berkesan. Menarik la produk bru shaklee ni. Ada rezeki nnt nak cuba la

  6. I’ve heard many good reviews for Shaklee but price wise it’s a bit too pricy for me, can’t really afford to use such expensive items, so lucky for those who can afford it, I’m sure it is a good product.

  7. harganya fuh boleh tahan, tapi apa salahnya untuk cantik berkorban segalanya…

    dah ramai testimoni share pasal produk shaklee youth ni..

    depa cakap berkesan dan efektif sebab ada ekstrak anggur..

    nanti ada bajet mungkin nak beli hehe…

    1. Memang mahal bagi kita orang-orang biasa ni..adui.. tapi bab kesannya tu memang berbaloi lah. Alah membeli menang memakai orang kata πŸ™‚

  8. Saya pengguna shaklee. Memang product shaklee best. Tapi yang ni hanya mampu tengok jer lah. Harga boleh tahan jugak tu. Tapi kalau hasilnya bagus, tak salah untuk membeli.

    1. Kan.. produk Shaklee semua bagus2 kan. harga Youth memang boleh tahan sis, itu yang saya pun rebut peluang promo bulan ni..hahaha..

  9. The price for the skincare quite pricey too. But I heard Shaklee supplement is good but never try before. Will check out the website.

    1. Shaklee supplement is good because comes from natural, not the synthetic one. Else, every product backed up by research and clinical study πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge