Krim Anti Penuaan Yang Organik, Selamat dan Berkesan – Sesuai untuk Semua Jenis Kulit

Anda mencari KRIM ANTI PENUAAN yang sesuai?

Adakah kulit wajah anda memiliki tanda-tanda berikut?

  • Kusam
  • Nipis
  • Tona Kulit Yang Tidak Sekata
  • Berkedut
  • Kurang Tegang
  • Melayut

Awas! Jika kulit wajah anda ada tanda-tanda ini, kulit anda semakin mengalami proses penuaan yang jelas!

Anda perlukan krim anti penuaan untuk melawan semula penampilan kulit yang telah merosot tersebut  🙄

Adakah ini idaman anda? – Wajah yang lebih awet muda!

petua awet muda

Wanita ini telah berusia 60-an. Selepas menggunakan krim anti penuaan ini konsisten selama 2 bulan, inilah hasilnya – sangat menakjubkan!

Memperkenalkan.. krim anti penuaan yang semulajadi, organik, selamat dan berkesan!

YOUTH SKINCARE

krim anti penuaan

Tidak seperti jenama skincare anti penuaan yang lain, Youth Skincare adalah set penjagaan kulit wajah yang 100% semulajadi, bebas 1500 bahan kimia berbahaya dan telah diakui 100% berkesan oleh kajian dan ujian klinikal!

Apa kata mereka tentang Youth Skincare?

 

Zainah Mukhtar seminggu dah pakai..memang best giler!

Norlen Othman Saya jenis tak suka make up tapi sejak kenal youth ni,lagi konfiden rasa tak ber make up

Sofea Effendi no more kulit kusam bestnya

Aminah Syuhadah Youth ni betul2 beri harapn cerah kpd org2 yg ada masalah kulit.

Byte Jannate Siapa guna youth, memang takkan menyesal. Sangat berkesan untuk kulit wajah.

Manfaat dan Kebaikan YOUTH SKINCARE

❤ Mempunyai antioksidan yang kuat untuk melindungi kerosakan sel kulit.

❤ Mengelakkan kerosakan elastin dan kolagen pada kulit.

❤Mengaktifkan protein yang bertanggungjawab untuk penggantian sel kulit yang baru.

❤ Mempercepat pembaharuan sel kulit dengan cepat supaya penampilan kulit jadi lebih muda.

❤ Menggalakkan penghasilan kolagen, elastin dan fibrilin untuk struktur kulit.

❤ Mengekal dan membaiki tisu kulit supaya kulit menjadi lebih berseri dan lembut, lebih lama.

❤ Melega dan menenangkan keradangan dan kegatalan pada kulit.

❤ Menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan khasiat vitamin dan antioksida.

❤ Menggalakkan tumbesaran sel kulit yang sihat.

=•=•=•=•=•=

YOUTH SKINCARE adalah 100% daripada sumber tumbuhan, vegan dan bebas dari kekejaman terhadap haiwan. Ia tidak diuji terhadap haiwan.

=•=•=•=•=•=

Mahu Kelihatan AWET MUDA?

Kini ANDA BOLEH..! Dengan YOUTH SKINCARE

Krim anti penuaan

Krim anti penuaan

Tahukah anda?

Rahsia keberkesanan krim anti penuaan YOUTH ialah ingredients di dalamnya.

Ingredients di dalam Youth Skincare telah dipatenkan, bermaksud ia adalah formulasi eksklusif bagi Shaklee dan tidak boleh ditiru oleh mana-mana pihak.

 

5 Bahan Utama di dalam YOUTH SKINCARE

krim anti penuaan

  • Ekstrak Stem Sel Epal

Spesies epal ini adalah epal istimewa yang boleh bertahan tanpa busuk 6 bulan lamanya setelah gugur dari pokok. Rahsia epal ini rupanya ialah ia membaharu sel dengan cepat yang membantunya untuk kekal elok dalam tempoh yang lama.

Ekstrak stem sel epal ini di dalam Youth Skincare membantu pembaharuan sel kulit yang lebih pantas. Semakin seseorang berusia sebenarnya keupayaan kulit untuk membaharu semakin lambat, oleh itu kulit akan mudah nampak kusam dan tidak berseri.

Keupayaan YOUTH membaharu kulit dengan pantas adalah ciri utama yang patut ada pada krim anti penuaan kerana ini adalah key penting kepada kulit yang lebih muda.

  • Schisandra Sinensis

Seperti sel badan yang lain, sel kulit kita juga memerlukan nutrisi yang datang daripada pemakanan. Namun, oleh kerana berlaku banyak pencemaran, sinaran UV dan faktor penuaan semulajadi, kulit akan mendapat kurang nutrisi. ‘Jalan’ yang membolehkan nutrisi sampai ke kulit banyak yang sudah tertutup.

Scisandra Sinensis adalah bahan yang akan membantu mengekalkan nutrien yang banyak kepada kulit secara berstruktur supaya kulit mendapat nutrisinya yang cukup. Ia menambahbaik ‘jalan’ untuk membekalkan nutrisi untuk kulit supaya kekal sihat.

  • Ekstrak Lotus Japonicus

Ia mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.

  • Polifenol Anggur Muskat

Ramuan ini terdapat dalam suplemen paling premium Shaklee iaitu Vivix. ANggur istimewa ini melindungi dan memperbaiki DNA sel. Ia juga dapat menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

  • Vital Repair + Vitamin + Nutrien

Ramuan berpaten khas untuk Youth Shaklee Ingredients! Ia membekalkan nutrient anti-oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikel bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Lagi info.. tentang YOUTH..

6 Item di dalam Youth Skincare

1. Luminous Gel Oil Cleanser

krim anti penuaan
YOUTH Gel Oil Cleanser

Pencuci muka ini bertindak 3 dalam 1. Ia membersih wajah, menanggalkan mekap dan mengekalkan kelembapan kulit wajah!

Memiliki pH seimbang, direka tanpa buih supaya akan mengekalkan kandungan lembapan pada kulit yang seimbang, jadi ia sesuai untuk semua jenis kulit dari yang berminyak, jenis kulit kering, kombinasi dan semestinya kulit normal.

Terdapat kandungan alga yang membersih dan menghalus kulit serta menenangkan kulit.

2. Perfecting Skin Toner

krim anti penuaan
YOUTH Perfecting Skin Toner

Toner membersihkan sisa kotoran yang masih tertinggal selepas mencuci muka.

Ia menenang, melega, menghidrat dan meremajakan kulit.

Juga terdapat kandungan alga yang membersih dan menghalus kulit dengan lembut.

 

3. Activating Youth Serum

krim anti penuaan
YOUTH Activating Serum

Rahsia kulit yang lebih muda adalah di sini – Youth Activating Serum!

Kesemua 5 bahan utama YOUTH SKINCARE iaitu Ekstrak Stem Sel Epal, Scisandra Sinensis, Ekstrak Lotus Japonicus, Anggur Muskat dan Vital Repair dengan kepekatan 5 kali ganda terdapat di dalam Youth Acivating Serum ini.

Serum ini akan mempercepat pembaharuan sel sebanyak 10 kali ganda lebih pantas!

4. Age Defense Moisturizer SPF50

krim anti penuaan
YOUTH Age Defense Moisturizer – SPF 50

Krim pelembap ini menghasilkan perlindungan dari sinaran SPF 30 UVA / UVB matahari & melindungi juga untuk kulit daripada pencemaran alam sekitar

Perlindungan daripada UVA penting untuk elakkan kesan sinar matahari yang boleh menyebabkan jerawat, jeragat dan kanser kulit. UVB pula penting supaya kulit tidak mudah sunburn di bawah terik matahari.

Bahan dalam krim pelindung matahari YOUTH ini semestinya dihasilkan dari bahan semulajadi & biopolimer dari sumber hidupan laut.

5. Radiance C+E

krim anti penuaan
YOUTH Radiance C+E

Vitamin C membantu memulihkan kulit dengan mengurangkan bintik-bintik pada kulit di sebabkan factor penuaan. Vitamin E pula memang nutrisi yang bagus untuk kesihatan kulit.

Produk ini juga akan melicinkan tekstur kulit & mencerahkan warna kulit.

Kapsul adalah berasaskan tumbuhan, boleh terbiodegradasi & tidak menggunakan bahan pengawet.

6. Night Cream

krim anti penuaan
YOUTH Advanced Renewal Night Cream (Light / Rich)

Krim malam Youth Shaklee ini menghidrat & melembutkan kulit kita sehingga ke dasar strukturnya. Ia turut menyokong proses pembaharuan kulit semasa kita tidur.

Adunan ramuan botani tertentu akan membantu pengeluaran kolagen & elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin dan berseri.

Ada 2 jenis Night Cream iaitu jenis Rich yang sesuai untuk mereka yang berkulit kering. Night Cream jenis Light pula lebih sesuai untuk mereka yang berkulit normal sehingga berminyak.

 

Play video saya berdurasi 5 minit 59 saat ini untuk details 6 item krim anti penuaan Youth jika anda mahu lihat saiz dan bentuk fizikalnya secara live 😉

Tapi saya masih ragu-ragu lah..

Betul ke Set Skincare dan Krim Anti Penuaan YOUTH ini benar-benar berkesan?

=

=

=

Baiklah.

Jika sebelum ini, gambar testimoni diambil sendiri oleh pengguna Youth Skincare yang mungkin ada sedikit ketidaktepatan lighting, lihat pula testimoni meyakinkan di bawah yang diambil oleh jurugambar profesional.

Perhatikan perubahan kulit wajah pengguna YOUTH SKINCARE di bawah ini. Kesemua mereka diminta konsisten dengan set Youth selama 2 bulan. Gambar sebelah kanan adalah hasilnya.  Sila anda nilai sendiri!

krim anti penuaan

krim anti penuaan

krim anti penuaan

krim anti penuaan

krim anti penuaan

Bagaimana?

Adakah semua kelihatan lebih awet muda berbanding usia?

Jawapannya, YA!

Bukan itu sahaja. Keberkesanan YOUTH SKINCARE dalam teknologi anti penuaan telah dibuktikan secara klinikal.

Bukan main rasa-rasa atau questionaire semata.

Ujian klinikal bermaksud…

Satu kajian telah dijalankan terhadap sekumpulan pengguna. Dapatan kajian adalah seperti berikut:

Krim anti penuaan

  •  😎 100% pengguna Youth Skincare menerima perubahan yang baik untuk kulit mereka – 100% bermaksud semua pengguna yang menggunakan Youth Skincare pasti akan ada perubahan baik pada kulit wajah mereka, sama ada tanda penuaan semakin kurang, pigmentasi semakin hilang atau kulit wajah bertambah sihat. Ya 100% akan mendapat kebaikan!
  • 😎 2/3 pengguna Youth Skincare didapati telah mengubah Skin Age Index mereka ke 10 tahun lebih muda! – Skin Age Index adalah ujian makmal yang dilakukan untuk mengira usia kulit wajah kita. Menginjak Skin Age Index sebanyak 10 tahun lebih muda bermaksud yang penampilan wajah telah berubah awet muda 🙂 Inilah petua awet muda segera yang anda cari.

Kajian ini adalah berdasarkan analisis Indeks Usia Kulit menggunkan mesin khas merangkumi 8 kriteria penuaan berikut:

  1. Kedutan
  2. Saiz Pori
  3. Tona Kulit
  4. Ketegangan
  5. Tekstur Kulit
  6. Jeragat
  7. Keserian
  8. Kulit Layut

Dapatan kajian ini adalah sahih. Ia bukan hasil temuramah terhadap pengguna, tetapi menggunakan mesin khas untuk menganalisa usia kulit mereka.

Skincare dengan fungsi anti penuaan sahaja tidak cukup kan? Suprisingly, YOUTH SKINCARE buka semata-mata memberi kesan anti penuaan sebaliknya ia juga berupaya memulihkan kulit yang rosak!

 

(1) 5 Masalah dengan satu Penyelesaian

krim anti penuaan

(2) Wajah Breakouts Teruk Kembali Pulih

Ini pula kisah seorang wanita bernama Nurul Idayu Kambali yang putus asa. Baginya, sudah tiada harapan. Sebab, dah cuba macam-macam. Saksikan, bagaimana wajahnya yang banyak breakout; sampai orang ingat kena chickenpox, kembali pulih. Video berdurasi 2 minit ini memang menakjubkan!

 

Apa lagi yang anda mahukan dari skincare anda?

💡 Kesan anti penuaan

💡 Memulihkan struktur kulit yang rosak

💡 Memudarkan parut

💡 Kulit yang lebih muda dan berseri

Semuanya anda akan dapat dengan YOUTH SKINCARE!

Krim anti penuaan ini sangat lah berbaloi, bukan??

 

Eh betul berbaloi ke YOUTH nie..

Berapa lama set YOUTH SKINCARE ini bertahan? Jangan risau.. alah membeli menang memakai.

Pihak pengeluar Shaklee mencadangkan YOUTH SKINCARE boleh bertahan penggunaan selama minima 2 bulan. Namun, rata-rata pengguna menyatakan set ini mampu menjangkau 4 ke 8 bulan penggunaan! Sungguh jimat!

 

Shaklee di sebalik YOUTH SKINCARE

Shaklee Corp adalah syarikat perintis vitamin dan makanan suplemen berasaskan sumber semulajadi sejak tahun 1915 yang berpusat di Amerika Syarikat. Shaklee Malaysia pula telah bertapak selama lebih 50 tahun di Malaysia sejak 1956. Betapa lamanya!

Sepanjang perjalanan syarikat ini, ia telah mendapat banyak pengiktirafan bertaraf dunia kerana prestasi yang cemerlang dalam industri suplemen semulajadi kerana berasaskan sains dan ilmu nutrisi serta menjaga kelestarian alam.

Mengapa anda patut pilih krim anti penuaan YOUTH SKINCARE?

Ini dia Keistimewaan YOUTH yang tidak ada pada produk krim anti penuaan lain:

  • Halal
  • 100% daripada sumber tumbuhan dan organik
  • 8 tahun kajian
  • 8 Paten dan Paten Diproses

Kini.. YOUTH SKINCARE juga muncul di Majalah Hijabista, edisi Oktober-Disember 2018. Dapatkanlah sisipan anda masing-masing 😉

 

krim anti penuaan
Dapatkan sisipan istimewa Youth Skincare anda hari ini!
krim anti penuaan
Review Youth Skincare di dalam majalah Hijabista, edisi Okt-Dis 2018.

 

Err, saya mahu beli lah YOUTH SKINCARE nie. Bagaimana caranya?

Ada 3 Set Krim Anti Penuaan YOUTH SKINCARE yang ditawarkan

1. YOUTH Starter Set (RM 850.00)

  1. Luminous Gel Oil Cleanser
  2. Perfecting Skin Toner
  3. Age Defense Moisturizer SPF50
  4. Advanced Renewal Night Cream

2. YOUTH Renew and Maintain Set (RM 1262.50)

krim anti penuaan
Set 2
  1. Luminous Gel Oil Cleanser
  2. Perfecting Skin Toner
  3. Activating Serum
  4. Age Defense Moisturizer SPF50
  5. Advanced Renewal Night Cream

3. YOUTH Intensive Treatment and Repair Set (RM 1675.00)

krim anti penuaan
Set 3
  1. Luminous Gel Oil Cleanser
  2. Perfecting Skin Toner
  3. Activating Serum
  4. Age Defense Moisturizer SPF50
  5. Advanced Renewal Night Cream
  6. Radiance C+E

Lakukan belian YOUTH SKINCARE hari ini juga! Klik button di bawah untuk membuat belian dan isi maklumat yang diminta:

Eh, nanti dulu!

Adakah anda mahu lebih penJIMATan?

AMARAN: Tawaran ini akan tamat pada 11.59 malam, 28 Februari 2019. Rebut tempat anda sekarang!

Tawaran HARGA JIMAT YOUTH SKINCARE!

Dapatkan harga runtuh!

YOUTH Starter Set (RM 850.00) —> RM 7xx.xx)

YOUTH Renew and Maintain Set (RM 1262.50) —> RM 10xx.xx

YOUTH Intensive Treatment and Repair Set (RM 1675.00) —> RM 13xx.xx

Ya, saya mahu beli YOUTH SKINCARE dengan harga runtuh sekarang!

promosi vivix shaklee 2018

Nanti nanti nanti..

Makluman untuk anda. Hadiah-hadiah PERCUMA ini untuk anda! Sekiranya anda buat pembelian sebelum 28 Februari 2019 ini!

1 Keahlian Shaklee bernilai RM 65.00

2 Caj penghantaran bernilai RM 10.00

3 Rebat Tunai minima RM 3x.xx

4 eBook: 11 Panduan Menjaga Kulit Wajah Agar Kekal Cantik dan Muda bernilai RM 50.00

5 Khidmat konsultasi dan Cara Penggunaan YOUTH SKINCARE

Jadi, tempahlah YOUTH SINCARE sekarang!

promosi vivix shaklee 2018

 

Siapa saya

krim anti penuaan

Saya, Zaleha adalah seorang yang pernah mempunyai masalah kulit wajah yang agak serius dahulu. Kulit saya memang sensitif dengan bahan kimia dari skincare di pasaran. Kini, saya setia dengan Youth Skincare kerana kesannya yang baik, bebas bahan kimia berbahaya dan sentiasa selamat digunakan.

Dan paling menggembirakan, kesan Youth Skincare sangat pantas! Lihat hasil wajah saya selepas 36 hari, happynya!  😀

Saya berharap anda juga akan mendapat kebaikan Youth Skincare untuk kulit wajah yang lebih sihat dan cantik dengan cara selamat.

Awet muda dan pulihkan wajah breakout – wow ini yang Youth tawarkan pada kita semua! Grab sekarang 😉

Ikhlas,
Jaja Zaleha
(Pengedar Sah Shaklee, ID 1227002)

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge