krim untuk bayi

Krim Untuk Ruam Bayi | Sejuk, Menyenangkan dan Mengurangkan Ruam

Kulit bayi yang baru lahir memang sensitif. Jangan kata baru lahir, yang berusia berbulan-bulan pun kulit mereka masih ‘lembut’ dan sensitif, jadi mudah kena ruam. Kasihan kalau ada ruam bayi ni. Bayi tak selesa, merap dan boleh mudaratkan kulit dan kesihatannya kalau tak diambil berat dengan teliti.

Selain pastikan kulit bayi sentiasa kering pada lipatan-lipatan seperti di leher, ketiak, punggung, celah lengan dan kaki, ibu-ibu boleh juga amalkan krim ini yang sesuai untuk kulit bayi yang agak sensitif tersebut.

Krim untuk ruam bayi yang dimaksudkan ialah krim Herbal Blend.

ruam bayi

Kandungan Herbal Blend ialah ramuan herba-herba yang ‘lembut’, tidak panas dan tidak merengsa pada kulit. Krim ini sangat-sangat sesuai pada kulit bayi yang mengalami ruam.

Pendapat Ibu-Ibu Tentang Krim Ruam Bayi

Apa pendapat ibu-ibu yang telah menggunakan krim ini untuk masalah ruam bayi mereka?

Ini dia.

ruam bayi

ruam bayi

ruam bayi

ruam bayi

ruam bayi

ruam bayi

ruam bayi

Amacam, krim Herbal Blend ini memang sesuai untuk masalah ruam bayi kan?

Berkesan!

Dapatkan Krim Herbal Blend

Herbal Blend sangat sesuai untuk kulit bayi. Ia tidak panas dan dapatkan kurangkan kesan ruam bayi. Jadi taklah ruam.jadi melarat dan menyusahkan hati-hati ibu. Berbaloi kalau beli Herbal Blend kan!

Untuk ibu-ibu yang berminat untuk mendapatkan Herbal Blend, boleh hubungi saya secara call, SMS atau WhatsApp di 01136198300 (klik ini untuk WhatsApp saya).

Saya adalah pengedar krim Herbal Blend yang sah dengan Shaklee ID 1227002.

Cara Penghantaran

Hubungi saya untuk membeli krim Herbal Blend, kemudian bank in wang sebanyak RM47.50 kepada saya. Saya akan uruskan pesanan anda kepada pihak Shaklee Malaysia.

Seterusnya krim Herbal Blend akan dihantar terus ke alamat penghantaran yang anda berikan. Resit akan disertakan bagi setiap pembelian supaya mudah untuk buat sebarang tuntutan jika didapati krim tidak sampai atau produk tidak elok.

Berminat untuk dapatkan krim ruam bayi Herbal Blend ini? WhatsApp lah saya sekarang.

Baca Lagi: Lain-lain Fungsi dan Kebaikan Herbal Blend

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *