cara-mengawal-gula-dalam-darah-4

Mencari Suplemen Terbaik? Ini Kebaikan Vivix Untuk Kencing Manis

Abang kakak ada yang menghidap kencing manis di sini? Ini ada satu minuman kesihatan yang boleh diamalkan untuk menambah baik kualiti kesihatan abang kakak sekalian, insyaAllah. Namanya Vivix. Ya, Vivix untuk kencing manis memang bagus.

Pertama-tama sekali, abang kakak perlu tahu yang Vivix bukan kategori jus okay. Bukan nak kata abang kakak yang ada kencing manis ni tak boleh nak minum jus atau amal minuman kesihatan yang namanya jus ni, tapi paling tepat sekali janganlah ambil minuman kesihatan yang tinggi kandungan gula ya.

Iyalah, pesakit kencing manis kan ke kena kawal kandungan gula dalam darah? Jadi sudah tentulah minuman kesihatan jenis jus yang biasanya tinggi kandungan gula tak sesuai ye diamalkan.

Kandungan Vivix

Jadi, apa sebenarnya kandungan Vivix ni?

Dan apa kebaikan Vivix untuk kencing manis?

Lihat dulu 2 testimoni di bawah ini.

vivix untuk kencing manis
Testimoni Vivix Untuk Kencing Manis (i)
vivix untuk kencing manis
Testimoni Vivix Untuk Kencing Manis (ii)

 

 

Bagaimana, dah teliti testimoni di atas?

Abang kakak dapat tangkap tak apa kesannya bila amalkan Vivix untuk kencing manis?

Ya, bukan setakat 2 testimoni di atas. Pengguna lain pun ramai yang beri maklumbalas yang Vivix sangat membantu memulihkan kesihatan mereka masing-masing.

Ada yang bacaan gula makin terkawal.

Ada yang rasa badan makin cergas dan tak lemau.

Ada yang dah stop insulin. Alhamdulillah sangat!

Lagi, testimoni Vivix untuk kencing manis di bawah ini ya. Baca apa kata pengguna lain pula okay.

vivix untuk kencing manis
Testimoni Vivix Untuk Kencing Manis (iii)
vivix untuk kencing manis
Testimoni Vivix Untuk Kencing Manis (iv)
vivix untuk kencing manis
Testimoni Vivix Untuk Kencing Manis (v)

 

Vivix Bukan Ubat, Tapi Nutrien Yang Menyihatkan Badan

Satu pertanyaan, kalau dah amalkan Vivix boleh berhenti ubat hospital ke?

Eh soalan yang salah tu abang kakak.

Vivix bukan ubat tau. Jadi, ubat yang abang kakak dapat dari hospital tu janganlah sekali-kali diabaikan sekali pun nak amalkan Vivix.

Vivix ni adalah minuman botani yang penuh dengan khasiat. Badan kita memang perlukan makanan-makanan berkhasiat supaya terus kekal sihat dan untuk tujuan baiki sel-sel yang rosak juga. Sebab tu walau sakit apa atau sakit macam mana, mak-mak kita dulu-dulu mesti paksa kita makan kan? Ha, begitulah pentingnya makanan yang berkhasiat. Untuk badan cepat pulih.

Sama kes untuk Vivix.

Khasiat Vivix paling utama ialah anti-oksidan. Anti-oksidan ni bukan biasa-biasa, sebab kalau dalam VIvix, ia dari jenis resveratrol, iaitu kumpulan anti-oksidan yang paling power antara banyak-banyak kumpulan anti-oksidan.

Fungsi anti-oksidan ialah lindungi sel-sel badan dari kerosakan.

Sudahlah ia lindungi sel sedia ada dari kerosakan, Vivix juga ada kemampuan untuk ‘baikpulih’ sel badan yang dah rosak.

Kalau dalam kes kencing manis, kepekaan insulin yang biasanya bermasalah. Kebaikan Vivix dapat membantu.

Jadi memang tak hairan kenapa pengguna Vivix makin lama makin sihat. Pengguna Vivix makin lama makin cergas. Memang tak mustahil, semestinya dengan izin Allah jua insyaAllah.

Dapatkan Vivix Anda

Mari amalkan Vivix!

Saya sangat syorkan Vivix untuk abang kakak yang ada masalah kencing manis. Sebab kebaikan Vivix untuk kencing manis memang tidak dapat dinafikan pun. Yang penting, jangan berhenti beriktiar demi taraf kesihatan yang lebih baik, okay.

Vivix adalah formulasi yang disokong oleh kajian makmal ye sebelum ia dipasarkan. Ia telah dikaji bertahun-tahun dengan teliti oleh para saintis Shaklee. Ia 100% semulajadi, tiada bahan sintetik digunakan dan kualiti terjaga serta disahkan halal.

Jika nak amalkan minuman kesihatan, biarlah yang benar-benar beri kesan kepada kesihatan kita, betul? Maka, sekali lagi saya cadangkan Vivix! Tentu abang kakak tak menyesal nanti.

Bagi sesiapa yang ingin dapatkan Vivix, di sini ada 3 cara untuk membeli:

  1. Hubungi saya secara panggilan, sms atau WhatsApp di talian 011-3619 8300.
  2. Beli online di laman e-Shopping Shaklee. Klik untuk ke laman tempaha —> e-Shopping Shaklee Vivix
  3. Hadir ke mana-mana cawangan atau HQ Shaklee dan beli terus di kaunter (Walk In). Semak alamat cawangan Shaklee berdekatan anda di sini: Alamat Home Office dan Cawangan Shaklee.  [Offer! Dapatkan Diskaun Harga Semasa Membeli Secara Walk in di Cawangan Shaklee: Terima Tawaran? Klik Sini]

Akhir kata, saya doakan abang kakak yang diuji dengan masalah kencing manis akan selalu sihat-sihat belaka ya. Mesti makan ubat, buat senaman dan jaga pemakanan ya!

 

Baca Lagi: Set Vitamin Lengkap Untuk Masalah Kencing Manis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge