pencuci muka hilang blackhead

Pencuci Muka Hilang Blackhead Dalam Masa 10 Hari! Rugi Kalau Tak Cuba

Pencuci Muka Hilang Blackhead | First of all, ha siapa kenal objek apa ni?

Inilah dia pencungkil blackhead tahu. Nampak macam seram ke? Haha bolehlah seram juga.

Blackhead ni memang bukan senang ye nak tanggal. Kalau setakat cuci muka biasa-biasa, tak adanya ia nak tanggal.

Pencuci Muka Hilang Blackhead

Tapi, ini satu โ€˜aduanโ€™ pengguna YOUTH SKINCARE tentang masalah blackhead beliau.

pencuci muka hilang blackhead

Ya, anda tak salah baca. Blackhead tanggal dalam masa 10 hari je penggunaan,marvellous! Dan tak lain tak bukan, pencuci muka hilang blackhead yang dimaksudkan ialah YOUTH SKINCARE lah.

Tak payah tonyoh kuat-kuat katanya. Lepas cuci muka dengan YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser, apply YOUTH Perfecting Skin Toner pula. Dan hasilnya… tadaaa, tompok hitam blackhead dah hilang katanya! Alhamdulillah ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

Kata pengguna ni lagi, memang berbaloi beli set YOUTH SKINCARE.

Iyalah, ramai juga yang merungut YOUTH SKINCARE dari jenama Shaklee ni mahal.

 

Set 1:ย YOUTH Starter Set (RM 850.00)

Set 2:ย YOUTH Renew and Maintain Set (RM 1262.50)

Set 3:ย YOUTH Intensive Treatment and Repair Set (RM 1675.00)

Tapi, sebagai pengedar Shaklee dan pengedar YOUTH SKINCARE, saya nak kongsi jugalah. YOUTH agak mahal kerana kualiti yang ada padanya.

  • Kandungan 100% organik dan semulajadi.
  • Bebas dari lebih 1500 bahan kimia berbahaya yang dilarang dalam kosmetik Malaysia.
  • Telah diuji oleh dermatologist dan oftalmologist.
  • Diperakui selamat dan 100% berkesan.
  • Hasil kajian teliti selamat 8 tahun dengan 8 paten dan patent-pending sebelum dilancarkan.
  • 2/3 pengguna telah mendapat kesan anjakan usia kulit mereka kepada 10 tahun lebih muda.
  • 100% pengguna mendapat kesan yang semakin baik terhadap kulit wajah mereka.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit; berminyak, kering, kombinasi dan normal.
  • Sesuai untuk semua kulit sama ada orang Asia, Barat dan Timur.

Jadi, dengan kesan yang sangat-sangat terbaik pada kulit pengguna, jujurnya anda masih rasa YOUTH SKINCARE tu mahal ke? Hehehe.

Ia semestinya pelaburan yang berbaloi lah kan. Sudahlah produknya selamat, berkesan dan eh eh makin dipakai makin cantik dan awet muda? Haa siapa boleh tahan kan.. Hahaha.

Ini effect 10 hari beliau. Diulang, 10 hari tau. Tak dapat bayangkan kalau sudah 10 bulan pakai. Cukup setahun macam mana pula? Aduh.. memang YOUTH Skincare bikin ovari pecah lah macam ni.. ๐Ÿ˜›

 

Baca: Testimoni YOUTH Skincare – Menakjubkan Before anda After

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge