petua awet muda

Petua Awet Muda Yang Mudah, Segera dan Memang Menjadi

Semua Orang Nak Kelihatan Muda!

Petua Awet Muda | Suka ke kalau jalan-jalan di luar, tiba-tiba ada orang tegur kita dan kata kita Nampak muda? Padahal dah berumur pun tapi penampilan kita rupanya awet muda je di mata orang. Hai mestilah suka hati berbunga-bunga kan hehe. Lagi-lagi bagi perempuanlah. Yang lelaki pun takde bezanya, mesti terangkat juga kalau kena puji πŸ™‚

petua awet muda

Well, semua orang nak kelihatan muda! Bukan tak sedar diri dah tua.. tapi penampilan awet muda ni akan meningkatkan keyakinan diri kita di hadapan orang. Jadi kali ini, saya nak berkongsi tentang petua awet muda kepada anda semua. No no no bukan pembedahan ye, apa yang Tuhan jadikan kita tu dah cukup cantik dah just kita kena maintain je okay!

Punca Penuaan Kulit

Kalau nak awet muda, yang perlu dijaga ialah penampilan kulit. Tapi semakin usia kita bertambah, kulit kita pun sama menua. Ada banyak faktor mengapa kulit kita mengalami penuaan, antaranya:

  • Pendedahan kepada cahaya matahari
  • Gaya hidup
  • Faktor pemakanan
  • Penuaan semulajadi

Secara ringkas, seseorang tu akan nampak tua bila kulit wajah dah muncul kedut, banyak pigmentasi seperti jeragat, kulit kurang tegang dan kulit kelihatan kasar. So macam mana nak handle kesan penuaan kulit ni?

Petua Awet Muda Yang Mudah

Dalam zaman yang serba canggih ni, saya percaya ramai yang mahukan petua awet muda yang mudah dan cepat, tapi berkesan kan? Sebelum saya berkongsi, jemput jamu mata dengan gambar-gambar di bawah ya.

petua awet muda

testimoni youth shaklee

testimoni youth shaklee

Perasan tak gambar sebelum dan selepas, Nampak memang awet muda kan? Ya, mereka sangat gembira tau. Nak tau juga apa petua awet muda yang mereka amalkan?

Tahu berapa lama mereka dapat kesan awet muda yang menakjubkan ini? Tempohnya cuma 1 ke 3 bulan aje, cepat kan?

Youth Skincare – Petua Awet Muda Segera Dan Selamat

Ini rahsianya. Persamaan petua awet muda mereka ialah semua mereka menggunakan Youth Skincare! Apa tu?

Saya ceritakan lanjut.

produk anti penuaan terbaik 1

Youth Skincare adalah produk jagaan kulit wajah bersumber 100% bahan semulajadi dari jenama Shaklee. Skincare ini direka khas untuk kesan anti-penuaan supaya penggunanya tampil awet muda. Penghasilan skincare ini mengambil masa selama 8 tahun dengan beserta 8 paten. Kajian klinikal pun telah dibuat untuk menilai keberkesanan Youth. Hasil kajian klinikal ialah:

 😎 100% pengguna Youth Skincare menerima perubahan yang baik untuk kulit mereka – 100% bermaksud semua pengguna yang menggunakan Youth Skincare pasti akan ada perubahan baik pada kulit wajah mereka, sama ada tanda penuaan semakin kurang, pigmentasi semakin hilang atau kulit wajah bertambah sihat. Ya 100% akan mendapat kebaikan!

 😎 2/3 pengguna Youth Skincare didapati telah mengubah Skin Age Index mereka ke 10 tahun lebih muda! – Skin Age Index adalah ujian makmal yang dilakukan untuk mengira usia kulit wajah kita. Menginjak Skin Age Index sebanyak 10 tahun lebih muda bermaksud yang penampilan wajah telah berubah awet muda πŸ™‚ Inilah petua awet muda segera yang anda cari.

Petua Awet Muda Bukan Lagi Rahsia

Jadi, kebaikan Youth Skincare untuk petua awet muda yang berkesan ialah:

❀ Mempunyai antioksidan yang kuat untuk melindungi kerosakan sel kulit.
❀ Mengelakkan kerosakan elastin dan kolagen pada kulit.
❀Mengaktifkan protein yang bertanggungjawab untuk penggantian sel kulit yang baru.
❀ Mempercepat pembaharuan sel kulit dengan cepat supaya penampilan kulit jadi lebih muda.
❀ Menggalakkan penghasilan kolagen, elastin dan fibrilin untuk struktur kulit.
❀ Mengekal dan membaiki tisu kulit supaya kulit menjadi lebih berseri dan lembut, lebih lama.
❀ Melega dan menenangkan keradangan dan kegatalan pada kulit.
❀ Menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan khasiat vitamin dan antioksida.
❀ Menggalakkan tumbesaran sel kulit yang sihat.

Dapatkan Youth Skincare

Bagi yang ingin dapatkan Youth Skincare, bolehlah mengisi borang tempahan di bawah. Saya adalah Pengedar Sah Youth Skincare (ID: 1227002) yang sedia membantu anda.

Bagi yang ingin mengetahui lebih lanjut lagi tentang Youth Skincare, boleh sahaja hubungi saya di talian 011-3619 8300 untuk sebarang pertanyaan ya.

Untuk pengetahuan, saya juga adalah pengguna Youth Skincare sejak April 2018 yang lalu. Masalah saya adalah jerawat dan kesan parut jerawat yang banyak. Boleh baca cerita lanjut saya di sini πŸ™‚

 

Baca Selanjut: Youth Shaklee Skincare | 14 Soal Jawab Lazim Yang Patut Anda Tahu

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge