rahsia kulit cantik, petua kulit cantik, tips kulit cantik,

Rahsia Kulit Cantik dengan Kos Yang Rendah – Kami Setia Dengan Satu Ni je

Nak kulit cantik berseri semesti idaman para gadis, walhal lelaki pun tak terkecuali. Cuma selalunya nak maintain cantik ni memakan belanja yang mahal. Yelah, mana dengan facial lagi, rawatan kulit, kos skincare, kosmetik dan lain-lain. Eh tak ada ke rahsia kulit cantik yang low cost? Huhu – mungkin ini antara keluhan korang.

Well, betul ke nak maintain cantik tu mesti high maintenance? Kopaklah macam ni kan..

Tonton video saya berdurasi 2 minit dan 41 saat ini, saya kongsikan rahsia kulit cantik cara low cost!

Eh betul ke apa yang saya cakap tu? Boleh cantikkan kulit dengan amal satu benda tu je? Mesti korang tertanya-tanya kan.

Tak mengapa. Nah saya share pula komen ikhlas mereka yang telah membuktikannya 🙂

Rahsia Kulit Cantik dengan XXX

rahsia kulit cantik
Foto Kredit: Facebook Syikin Maarop
rahsia kulit cantik
Foto Kredit: Facebook Intan Suraya Mohd Ghazali
rahsia kulit cantik
Foto Kredit: Facebook Gie Fauzieyah
rahsia kulit cantik
Foto Kredit: Facebook Arni Lisa
rahsia kulit cantik
Foto Kredit: Facebook Nurul Aqidah Azahar
rahsia kulit cantik
Foto Kredit: Facebook Mazni Mohamad
rahsia kulit cantik
Foto Kredit: Facebook Intan Suraya Mohd Ghazali
rahsia kulit cantik
Foto Kredit: Facebook Gnor Enor Adam

Hehehe.

Agaknya semua dah boleh teka item XXX yang saya maksudkan tu betul tak?

Ya. Tak lain dan tak bukan ialah Sustained Released Vita C Plus Shaklee!

Alhamdulillah, rata-rata pengguna sangat berpuashati. Perlu diingat, testimoni kami tidak berbayar tau. Ia adalah testimoni ikhlas dari para pengguna yang sangat gembira dengan hasil yang mereka terima selepas konsisten beberapa lama dengan item yang satu ini.

Apa Kebaikan Vitamin C Shaklee Nie?

Tak tumbuh tak melata. Tak sungguh orang tak kata kan cheewahh.  :mrgreen:

rahsia kulit cantik

Konsisten dengan Vitamin C sangatlah berbaloi untuk kulit.

Di sini saya ringkaskan apa sebabnya. Nah kebaikan Vitamin C Shaklee supaya korang boleh relate dengan rahsia kulit cantik yang mereka di atas telah terima:

1. Mencerahkan Kulit

Vitamin C dapat mencerahkan kulit. Bila kulit semakin cerah, kesan parut dan jerawat kian pudar. Wajah juga akan tampil lebih berseri (glowing).

2. Menggalakkan Penghasilan Kolagen

Kolagen adalah komponen penting pada kulit yang membuatkan kulit sentiasa anjal dan lembut. Bersama protein, vitamin C akan menggalakkan kolagen pada kulit. Ini membuatkan penampilan kulit menjadi lembut, anjal dan nampak bertenaga.

3. Kuasa Anti-Oksidan

Anti-oksidan pada vitamin C melindungi sel kulit daripada radikel bebas yang terdapat pada cahaya matahari, asap dan pencemaran. Oleh itu, sel kulit sentiasa sihat dan terpelihara.

Cubalah Sebotol! Tahan 6 Bulan

Sekarang korang dah tahu kan rahsia kulit cantik mereka ni. Ha apa lagi korang pun patut cuba amalkan Vitamin C Shaklee ni tau.

Lagi pula, harga sebotol cuma RM97.50 sahaja, di mana kos sebulan jatuh kurang dari RM17. Eh jimat sangat ni.

Jadi bagi sesiapa yang dah berkenan dengan Vitamin C Shaklee ni, bolehlah hubungi saya atau klik aje button di bawah ni untuk beli online direct dari web Shaklee ye.

Semoga semua boleh cantik-cantik belaka lepas ni ya! Ops, rahsia kulit cantik bukan lagi rahsia nampaknya..

 

Rujukan: 1) Web Shaklee 2) WebMD

Baca Lagi: Kebaikan Vitamin C Untuk Kesihatan dan Kecantikan | 7 Sebab Mengapa Ramai Amalkannnya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge