testimoni jeragat shaklee 3

Testimoni Jeragat Shaklee – Menghilangkan Jeragat Dengan Mudah

Jeragat adalah antara masalah kulit yang dihadapi oleh rakyat Asia termasuklah Malaysia, maklumlah negara kita antara negara yang mendapat sinaran matahari sepanjang tahun. Sinar UV dalam cahaya matahari ialah punca jeragat berlaku, selain factor hormon. Testimoni jeragat Shaklee ialah testimony sebenar pengguna yang dapat mengatasi masalah jeragat mereka dengan pengambilan suplemen Shaklee.

 

Testimoni Jeragat Shaklee

Testimoni Jeragat Shaklee 1: Wajah cerah berseri dan jeragat semakin berkurangan dengan Vivix

testimoni jeragat shaklee 1

Vivix ada kandungan antioksidan yang hebat bernama resveratrol. Ia membantu untuk memperbaiki sel kulit dan melindungi ia daripada radikel bebas seperti sinaran UV. Pembaikan sel kulit akan memudarkan kesan jeragat secara semulajadi manakala lebih perlindungan daripada sinar UV yang menggalakkan pembentukan jeragat baru. Oleh itu, Vivix sangat berkesan menangani jeragat untuk tempoh jangka masa panjang.

 

Testimoni Jeragat Shaklee 2: Kulit makin berseri tanpa jeragat

Baru sahaja mengambil Vivix selama 2 minggu, makcik ini sangat gembira kerana wajahnya lebih berseri tanpa jeragat. Dapat bonus lain juga!

testimoni jeragat shaklee 2

 

Testimoni Jeragat Shaklee 3: Wajah lebih cerah dan jeragat pudar

testimoni jeragat shaklee 3

Vitamin C termasuk juga salah satu antioksidan yang dapat melindungi sel daripada serangan radikel bebas, namun ia tidak sekuat kuasa resveratrol  bagi menentang UV. Namun, ia ada fungsi untuk menghilangkan jeragat juga.

Fungsi mengambil Vitamin C ialah untuk menggalakkan penghasilan kolagen pada kulit. Kolagen menjadikan struktur kulit lebih cerah, lembut dan berseri. Pencerahan kulit menjadikan penampilan jeragat semakin pudar.

 

Beli Set Jeragat Shaklee

Set Jeragat Shaklee terdiri daripada 4 suplemen Shaklee iaitu:

  1. Vivix – membantu membaiki sel kulit dan melindungi ia dari sinaran UV berbahaya
  2. SR Vita-C Plus – menggalakkan penghasilan kolagen supaya kulit lebih cerah dan jeragat menjadi pudar
  3. GLA Complex – membantu menstabilkan hormon yang menggalakkan terjadinya jeragat
  4. ESP – sumber protein tanpa lemak dan kolesterol yang membantu mengganti sel kulit baru yang lebih sihat.

Setiap komponen di dalam Set Jeragat Shaklee mempunyai fungsi masing-masing bagi menghilangkan jeragat secara semulajadi dan selamat.

Berminat untuk dapatkan Set Jeragat Shaklee? Boleh dapatkan info dan buat belian di artikel ini: Set Jeragat Shaklee | Merawat Dari Dalam Dengan Berkesan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *