set-mandian-bayi-organik-1

Testimoni Mandian Bayi Shaklee Baby | Review Pengguna

Sejak mandian bayi organic Shaklee Baby dikeluarkan hujung tahun 2017 yang lalu, sebenarnya dah ramai yang membeli dan mencuba produk ni. Pelbagai testimoni mandian bayi Shaklee Baby yang diterima, Alhamdulillah semua positif belaka. Bagi yang belum tahu keistimewaan mandian bayi ni, boleh baca details produk di entry sebelum ini iaitu Set Mandian Bayi Organik.

Kebanyakan yang memberi testimoni mandian bayi Shaklee Baby tentulah ibu-ibu yang baru melahirkan. Mereka mempercayai produk ini dan menggunakan ia untuk bayi masing-masing. Yelah, lagipun Shaklee Baby dibuat daripada bahan bebas bahan kimia yang tidak bagus untuk bayi. Jadi ia memang dijamin selamat dan berkesan.

Inilah sebahagian testimony ibu-ibu yang telah berpuashati menggunakan produk Shaklee Baby.

Testimoni Mandian Bayi Shaklee Baby

Testimoni 1: Bantu Kurangkan Demam Bayi

“Shaklee Baby Massage Oil pulak elok untuk anak-anak yang demam…hari tu anak saya demam.. terus mandikan dia dan sapu massage oil ni.. sapu pada dada dan belakang dia.. Alhamdulillah tak naik dah panasnya..”

  • Puan Huda

Testimoni 2: Kulit Bayi Lebih Lembap, Tidur Lebih Lena

testimoni mandian bayi shaklee baby 2

Testimoni 3: Sesuai untuk Kulit Jenis Alergi, Melembapkan dan Berbau Wangi

“Memula tahu pasal baby Shaklee ni excited dan happy sangat-sangat sebab saya dan anak-anak ada yang allergic kepada sabun-sabun di pasaran. Start cuba dan mula jatuh cinta.. bau yang tidak menyakitkan kepala.. minyak yang tidak melekit dan seolah-olah menggunakan EO.. stress hilang. Juga losyen yang memberi kelembapan pada kulit.. mula lah nak usap selalu sebab best! Bagi saya, memang berbaloi-baloi beli. Kebaikan yang harus dikongsi..”

  • Ebby Mohfat

Testimoni 4: Membantu Legakan Demam Bayi

testimoni mandian bayi shaklee baby 3

Testimoni 5: Pekat, Tahan Lama dan Banyak Buih

“ Dah 2 bulan Alysha guna set Shaklee baby. Apa yang Umie boleh ceritakan set ni memang best. Mandian tu pekat dan baunya sangat fresh. Tuang sikit je dah berbuih banyak. Baunya pun sangat fresh. Sama jugak lotion Shaklee Baby, pekat juga. Bila sapu kat kulit anak langsung tak melekat. Terus menyerapap kat badan. Lotion biasa kan agak melekit dan berminyak. Lotion Shaklee Baby memang lain. Baunya tu pun segar ja.

Massage oil pula rasa lembut je. Titis sikit dan urut satu badan anak. Mengekek-ngekek gelak galak bila Umie urut badan dia dengan massage il.

Bagi Umie, sangat worth it beli set Shaklee Baby untuk si manja.”

  • Umi Kalsom Awang Hat

Testimoni 6: Ruam Bayi Hilang

testimoni mandian bayi shaklee baby

Testimoni 7: Jimat, Menenangkan dan Ibu Turut Terpikat

“Alhamdulillah dah hampir bulan ke-3 padahal produk Shaklee Baby ni masih ada separuh botol.. sebab pakai sikit je sebab banyak buih.. lotion pun pakai sikit je. Cuma massage oil je banyak pakai tu pun botol rasa berat lagi..

Kalau baby Nampak macam tak selesa saya sapukan dia massage oil tu.. memang lepas tu baby okey tenang je.. dan pasti akan lena tidurnya..

Mungkin sebab ada shea butter, aloe vera, lavender semua buatkan bayi rasa sangat selesa.

Aroma dia tu buat ibu baby pun rasa nak lumur massage oil satu badan.”

  • Puan Fisya Yusuf

Dapatkan Shaklee Baby Anda juga!

Berminat nak dapatkan Shaklee Baby juga? Boleh terus hubungi saya selaku Pengedar Sah Shaklee anda (ID No: 1227002) di talian 011-3619 8300 (Klik Sekarang untuk Whats App saya)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge