testimoni senggugut

Testimoni Senggugut Teruk Hilang Dalam Masa Singkat, Apa Rahsianya?

Ini testimoni senggugut dari Puan Maria Awi.

Kata beliau, sakit senggugut tu macam contraction nak bersalin azabnya, Allah… Alhamdulillah, senggugut yang menyerang tu cepat je pulih bila beliau ikhtiar dengar cara ini.

Tonton video berdurasi 71 saat ini untuk perkongsian penuh beliau 🙂

Set Senggugut Shaklee

Orang kata hanya perempuan yang alami senggugut teruk aje yang tau penderitaan sakit senggugut ni, betullah tu. Ada kawan saya seorang ni kalau sakit senggugut memang terbaring guling-guling je atas katil, kadang tu sampai menitik air mata menahan sakit tau.

Kalau anda tonton video di atas, Puan Maria Awi ada kongsikan yang beliau ambil B Complex dan OsteMatrix untuk hilangkan senggugut beliau yang teruk tu.

B Complex dan OsteMatrix adalah antara item di dalam Set Senggugut Shaklee sebenarnya. Jadi biar saya kongsikan item penuh untuk set ini beserta fungsinya ya.

testimoni senggugut

1. B Complex

  • Vitamin B dapat melegakan tekanan dan menurunkan paras prostaglandin dalam badan.
  • Paras prostaglandin yang rendah dapat mengurangkan kesakitan senggugut.
  • Sifat anti-stress daripada vitamin B pula mengurangkan simptom PMS pada wanita.

2. OsteMatrix

  • Kalsium dan Magnesium adalah mineral utama yang dibekalkan oleh OsteMatrix.
  • Mineral ini penting dalam menangani kekejangan otot rahim yang mengecut semasa hari-hari terawal kitar haid wanita.
  • Otot menjadi lebih kuat, jadi kekejangan pada bawah abdomen dan ari wanita dapat dikurangkan. Sakit senggugut juga dikurangkan.

3. GLA Complex

  • Kebaikan khasiat Omega 6 yang diseimbangkan dengan Omega 3 dalam suplemen ini membantu menyeimbangkan hormon estrogen dalam badan wanita.
  • Hormon estrogen yang berlebihan adalah antara sebab senggugut menyerang teruk, malah kitar haid yang tidak teratur.
  • Hormon badan menjadi seimbang dan kejadian senggugut dapat dielakkan.

4. Omega Guard

  • Senggugut teruk bermakna berlaku keradangan yang menggalakkannya.
  • Khasiat Omega 3 dalam Omega Guarb membantu mengurangkan keradangan dalam badan.
  • Apabila keradangan diminimakan, sakit akan berkurang. Senggugut menjadi kurang sakit jika ia menyerang.

Satu persoalan. Adakah set ini perlu diambil sekaligus?

Pendapat saya, ya ambil 4 item sekaligus untuk kesan terbaik kerana setiap item mempunyai kepentingan tertentu dalam menangani masalah senggugut ini. Namun begitu, jika tidak mengambil set penuh pun tidak mengapa seperti testimoni Puan Maria Awi di atas, cuma kesan bagi setiap orang tidaklah sama. Banyakkan bersabar jika kesan yang didapati tidak secepat yang dimahukan. Harus diingat, suplemen adalah suplemen – ia bukan ubat tetapi menambah nutrisi baik di dalam badan kita.

Jika anda ada bajet yang kurang, nasihat saya berbincanglah dengan Pengedar Shaklee anda berkaitan item yang perlu anda ambil ye. Biasanya mereka akan consult anda mengikut situasi anda. Jika tak tahu mahu menghubungi pengedar mana, boleh je hubungi saya okay.

Harga Set Senggugut Shaklee

testimoni senggugut
Klik Pada Gambar Jika Anda Mahu Membeli Set Ini Secara Online di Lawan Web Jualan Rasmi Shaklee.

Harga set ini ialah seperti berikut:

  1. B Complex RM58.75, 120 tablet, Kegunaan: 4 bulan
  2. OsteMatrix RM61.25, 120 tablet, Kegunaan: 40 hari
  3. GLA Complex RM91.25, 60 sofgel, Kegunaan: 1 bulan
  4. Omega Guard RM136.25, 90 sofgel, Kegunaan: 1 bulan

Kos penghantaran kurier ialah RM10 sahaja ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Jumlah harga semua item beserta penghantaran ialah RM357.50 sahaja. Nak dapat lebih penjimatan? WhatsApp “Jimat Senggugut” kepada saya sekarang 🙂 Klik SIni Untuk WhatsApp Saya. 

Lagi Testimoni Senggugut dengan Set Shaklee

Syukur ramai wanita yang mengalami senggugut teruk telah dibantu dengan Set Senggugut Shaklee. Berikut ialah testimoni senggugut daripada pengguna-pengguna lain pula.

testimoni senggugut
Pengambilan GLA Complex membantu menyeimbangkan hormon dan mengurangkan senggugut juga.
testimoni senggugut
Period lebih teratur, masalah senggugut hilang dan lebih mudah anggarkan waktu subur 🙂
testimoni senggugut
Menderita senggugut 8 tahun, gadis ini ikhtiar dengan Set Shaklee – Alhamdulillah, kesan yang sangat positif!
testimoni senggugut
Senggugut berkurang selepas 1 bulan amalkan GLA Complex.
testimoni senggugut
“Period semakin teratur dan langsung tak sakit senggugut.”

Sememangnya anda boleh meyakini Shaklee untuk membantu masalah senggugut anda 🙂

Bagi yang berminat, bolehlah dapatkan Set Senggugut Shaklee anda daripada pengedar-pengedar berhampiran. Boleh juga buat pesanan melalui saya dengan ID pengedar 1227002. InsyaAllah, saya akan consult dan bantu anda membuat pembelian nanti 🙂

Akhir kata, saya doakan testimoni senggugut di sini akan menambah keyakinan anda terhadap keberkesanan Set Senggugut Shaklee bagi membantu anda sendiri yang mungkin menderita sakit senggugut saban bulan. Semoga anda menemui penyelesaian senggugut tersebut apabila anda sudi menjadikan item-item Shaklee ini sebagai ikhtiar, insyaAllah.

 

Baca Lagi: 7 Cara Hilangkan Senggugut Teruk Ketika Haid Yang Mengganggu Rutin Harian Anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge