Testimoni Youth Shaklee Malaysia – Menakjubkan Before and After

Fenomena Youth Skincare by Shaklee

Skincare anti-penuaan terbaru, Youth Shaklee telah mencipta fenomena baru-baru ini. Baru sahaja dilancarkan selama 3 hari bermula 1 Mac 2018, sebanyak 400 set lengkap (6 item) telah sold out, wow! Nak tahu apa yang best sangat sampai cepat sangat sold out? Of course ia disebabkan testimoni Youth Shaklee yang cukup-cukup memukau.

Mari saya kongsikan testimoni Youth Shaklee oleh pengguna Malaysia sendiri selama hanya 1 bulan tempoh penggunaan.

6 Testimoni Youth Shaklee

Testimoni 1:

testimoni youth shaklee

Testimoni 2:

testimoni youth shaklee

Testimoni 3:

testimoni youth shaklee

Testimoni 4:

testimoni youth shaklee

Testimoni 5:

testimoni youth shaklee

Testimoni 6:

testimoni youth shaklee

Terbukti berkesan dan memudakan kulit wajah! – itulah yang dapat dikatakan  😎

Testimoni Youth Shaklee yang diambil ini bukanlah berdasarkan pemerhatian dan temu ramah pengguna semata. Ia dilakukan menggunakan sebuah mesin untuk membuat Skin Test Analysis. Nilaian mesin begini lebih tepat untuk menilai perubahan sebelum dan selepas pada kulit pengguna. Tentu sekali tiada biased!

Teruja kan? Siapa yang tak mahu tampil lebih muda dari usia sebenar kan  😆

Mahu dapatkan Youth Skincare jenama Shaklee ini? Boleh klik Promosi Terkini Shaklee 2018 – Youth Skincare untuk buat belian. WhatsApp saya sekiranya ada apa-apa persoalan.

37 comments

  1. Can see a big different after using Youth Skincare by Shaklee. I going to buy 1 to try it out too and hopefully it works on my skin too.

  2. Nampak perubahan yang ketara..SA setuju dengan penggunaan berterusan boleh bagi result yang memberansangkan..satu kepuasan kalau testimoni berjaya..sapa tak nak nampak muda…

  3. Nak kena diplin pakai untuk dapatkan hasil yang positif macam ni kan.. ada juga kawan Cik Rose yang gunakan Youth Skincare ni. Bersih kulit wajah dia, serasi lah tu dengan dia.

    1. Agak pricy juga la Alia..satu set 6 item tu kalau bukan promosi jatuh RM1775.51. Tapi sempena bulan pelancaran Mac 2018 ni ada promosi jadi RM1338.25 je. Nak lagi best, register ahli (FREE jer) dapat harga lagi rendah dari promo tu.

      So kalau nak beli, better grab sebelum 31 Mac ini 🙂

  4. wahhh macam menarik je hehehe youth skincare … Testimoni pun berkesan . harap produk ni boleh membantu wanita wanita yang mempunyai masalah . hehehe

  5. Good to see testimonial of the products. Too bad I already have my own products brand however if by chance of course I wish to know more about this

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge